Antalya'da Yoğun Bakım Uzmanı Doktorun Trajik Ölümü
Antalya'nın Kepez ilçesinde, gece saatlerinde meydana gelen üzücü bir olayda, Kepez Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Uzmanı Dr. Hamdi Oğrağ (45), hastaneden gelen telefon sonrası balkondan düşerek hayatını kaybetti.
Olayın Detayları
Gece 04:00 sularında, Antalya'nın Konyaaltı ilçesinin Gürsu Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın 4. katında yaşanan olayda, Uzm. Dr. Hamdi Oğrağ, hastaneden gelen bir telefonla uyanarak balkona çıkmak zorunda kaldı. Eşi ve çocuklarını uyandırmamak için balkona çıkan Oğrağ, dengesini kaybederek 4. kattan zemine düştü.
Yapılan Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı
Olayın hemen ardından sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Oğrağ, ilk müdahale sonrası özel bir hastaneye kaldırıldı, burada yapılan işlemlerden sonra ise Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ne yazık ki, yapılan tüm müdahalelere rağmen, yoğun bakım uzmanı Dr. Hamdi Oğrağ hayatını kaybetti. Saat 13:00 sıralarında yaşamını yitiren Oğrağ'ın ailesi ve yakınları büyük bir üzüntü yaşadı.
Oğrağ’ın Son Anları
Oğrağ’ın hastaneden gelen telefon nedeniyle balkona çıktığı ve ailesini uyandırmamak için dikkatli davrandığı bilgisi edinildi. Ancak, dengesini kaybedip balkondan düşmesi sonucu ağır yaralanarak hayatını kaybetti.