Kahramanmaraş itfaiyesi bir ayda bin 59 olaya müdahale etti
Kahramanmaraş itfaiyesi bir ayda bin 59 olaya müdahale etti
İçeriği Görüntüle
Kahramanmaraş’ta sosyal yardım hizmetlerinin etkinliğinin artırılması ve hizmet süreçlerinin geliştirilmesi amacıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Performans İyileştirme Çalıştayı gerçekleştirildi.
Kahramanmaraş Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre çalıştay, Vali Yardımcısı Miraç Akbulut başkanlığında düzenlendi. Programa Kahramanmaraş’taki ilçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları katıldı.
Çalıştayın gündeminde sosyal yardım hizmetlerinin mevcut işleyişi, hizmet süreçlerinin geliştirilmesi ve vatandaşlara sunulan hizmetlerin daha verimli şekilde yürütülmesine yönelik değerlendirmeler yer aldı.
Kahramanmaraş’ta Sosyal Yardımlar Için Performans Çalıştayı Düzenlendi (1)
SOSYAL YARDIM HİZMETLERİ ELE ALINDI
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Performans İyileştirme Çalıştayı’nda sosyal yardım hizmetlerinin etkinliğinin artırılmasına yönelik konular değerlendirildi.
İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarının hizmet süreçlerinin geliştirilmesi de toplantının gündem maddeleri arasında yer aldı.
ÇALIŞTAYA MİRAÇ AKBULUT BAŞKANLIK ETTİ
Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Miraç Akbulut başkanlığında gerçekleştirilen çalıştayda, sosyal yardım alanında yürütülen hizmetlerin daha verimli hale getirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.
Çalıştayda özellikle vatandaşlara sunulan hizmetlerin işleyişinin geliştirilmesi üzerinde duruldu.
HİZMET SÜREÇLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ GÖRÜŞÜLDÜ
Kahramanmaraş Valiliğinin açıklamasına göre toplantının temel başlıklarından birini hizmet süreçlerinin geliştirilmesi oluşturdu.
Çalıştay kapsamında sosyal yardım hizmetlerinin etkinliğinin artırılması, süreçlerin geliştirilmesi ve vatandaşlara sunulan hizmetlerin daha verimli yürütülmesine ilişkin değerlendirmeler yapıldı.
Kahramanmaraş’ta Sosyal Yardımlar Için Performans Çalıştayı Düzenlendi (2)

Muhabir: SEFA BAŞER