Olay, Artuklu ilçesine bağlı kırsal Göllü Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, alacak-verecek anlaşmazlığı nedeniyle bazı kişiler tarafından kaçırılan müteahhit Ahmet Acay, bir süre sonra ağır şekilde darbedilmiş halde mahalle yakınlarında terk edildi. Acay'ı bulan yakınları, durumun hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Nefes almakta güçlük çektiği belirtilen Acay, ambulansla Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Hastanede hayatını kaybetti
Ağır yaralı olarak hastanede tedavi altına alınan Ahmet Acay, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Acay'ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Müteahhidin cenazesinin mahalle mezarlığında toprağa verildiği öğrenildi.
Şüpheliler için soruşturma başlatıldı
Olayın ardından emniyet ekipleri çalışma başlattı. Acay'ın kaçırılarak darbedildiği iddiasıyla ilgili soruşturma sürdürülürken, olayın şüphelilerinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi. Soruşturma kapsamında şüphelilerin kimliklerinin ve olayın tüm yönlerinin belirlenmesine yönelik inceleme yapılıyor.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.



