Kahramanmaraş'ta AK Parti İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen buluşmada, mahalle muhtarları ve vatandaşların talep ve beklentileri ele alındı. AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı M. Burak Gül ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Binevler Mahalle Muhtarı Lütfi Karaçalı'nın ev sahipliğinde düzenlenen programa katılarak mahalle temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre buluşmada, mahallelerin ihtiyaçları, vatandaşların beklentileri ve kent genelinde yürütülen hizmetlere ilişkin istişarelerde bulunuldu.
Toplantıda yerel yönetimlerle mahalle muhtarları arasındaki iletişimin sürdürülmesi ve vatandaşlardan gelen taleplerin değerlendirilmesi üzerinde duruldu.
İl Başkanlığından yapılan paylaşımda, Kahramanmaraş'ın bütün mahallelerine hizmet ulaştırılması amacıyla istişarelerin devam edeceği belirtildi. Açıklamada ayrıca toplantıya ev sahipliği yapan Binevler Mahalle Muhtarı Lütfi Karaçalı'ya ve görüşlerini paylaşan katılımcılara teşekkür edildi.
BİNEVLER MAHALLESİ'NDE MUHTARLARLA BULUŞMA
Kahramanmaraş'ta mahallelerin ihtiyaçlarının değerlendirilmesi amacıyla düzenlenen buluşmaya AK Parti İl Başkanı M. Burak Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel katıldı.
Program, Binevler Mahalle Muhtarı Lütfi Karaçalı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Farklı mahallelerin muhtarları ile vatandaşların katıldığı toplantıda, yerel ihtiyaçlar ve beklentiler gündeme geldi.
Muhtarlar ve vatandaşlarla doğrudan iletişim kurulmasının amaçlandığı programda, mahallelerden gelen görüşler dinlendi.
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı, toplantının kent genelinde hizmetlerin değerlendirilmesi ve vatandaş taleplerinin alınması açısından önem taşıdığını belirtti.
BURAK GÜL VE FIRAT GÖRGEL VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı M. Burak Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, buluşmada mahalle muhtarları ve vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu.
İl Başkanlığının açıklamasına göre programda, mahallelerin talepleri ve vatandaşların beklentileri dinlendi.
Toplantıda gündeme getirilen konuların değerlendirilmesi ve hizmetlerin mahallelere ulaştırılması amacıyla istişarelerin sürdürüleceği ifade edildi.
Paylaşımda, vatandaşların görüşlerinin yerel yönetim çalışmalarında dikkate alınmasının önemine işaret edildi.
Bununla birlikte açıklamada, toplantıda dile getirilen taleplerin ayrıntılı listesi veya bu taleplere ilişkin alınmış somut kararlar paylaşılmadı.
MAHALLELERİN İHTİYAÇLARI MASAYA YATIRILDI
Binevler Mahallesi'ndeki buluşmada öne çıkan konulardan biri, mahallelerin ihtiyaçlarının doğrudan muhtarlar aracılığıyla değerlendirilmesi oldu.
Yerel yönetimlerle vatandaşlar arasında iletişim kurulmasında önemli bir görev üstlenen muhtarların görüşleri toplantıda dinlendi.
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, şehrin her noktasına hizmet ulaştırılması için çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.
Bu kapsamda mahalle muhtarlarıyla yapılan görüşmelerin ve vatandaşlardan alınan taleplerin istişare sürecinin parçası olduğu ifade edildi.
Toplantıya ilişkin paylaşımda belirli bir altyapı projesi, yatırım tutarı veya uygulama takvimi açıklanmadı.
AK PARTİ'DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı, toplantının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
Paylaşımda, mahallelerin taleplerini ve vatandaşların beklentilerini dinlemeye devam ettikleri belirtilerek şu ifadelere yer verildi:
“Birlik ve beraberlik içinde daha güçlü Kahramanmaraş için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”
Açıklamada, kent genelinde hizmetlerin sürdürülmesi için mahalle temsilcileri ve vatandaşlarla istişarelerin devam edeceği kaydedildi.
İl Başkanlığı, muhtarların görüşlerinin ve vatandaşların katkılarının önemine de dikkat çekti.
BİNEVLER MAHALLE MUHTARI LÜTFİ KARAÇALI'YA TEŞEKKÜR
Toplantının ardından yapılan açıklamada, programa ev sahipliği yapan Binevler Mahalle Muhtarı Lütfi Karaçalı'ya teşekkür edildi.
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı, buluşmaya katılan mahalle muhtarlarının ve vatandaşların görüşlerinin değerli olduğunu belirtti.
Paylaşımda, bütün muhtarlara çalışmalarında başarı ve kolaylık dilekleri iletildi.

Binevler Mahallesi'nde gerçekleştirilen program, yerel yönetim temsilcileriyle mahalle muhtarlarını ve vatandaşları bir araya getiren istişare toplantısı olarak tamamlandı.

Muhabir: Mücahit KIR