Kahramanmaraş'ta elektrik dağıtım şebekesinde gerçekleştirilecek bakım, tesis ve altyapı çalışmaları nedeniyle bazı bölgelerde planlı elektrik kesintileri yaşanacak. 6 Kasım Cuma ve 7 Kasım Cumartesi günlerini kapsayan kesinti programında çok sayıda ilçe ve mahalle yer alıyor.
Elektrik kesintilerinin bir bölümü TEİAŞ çalışmaları nedeniyle gerçekleştirilirken, bazı bölgelerde ise tesis çalışmaları ve üçüncü şahıs faaliyetleri kapsamında enerji kesintisine gidilecek.
Özellikle 7 Kasım Cumartesi günü sabah saatlerinde başlayacak kesintilerin bazı mahallelerde akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor. İşte Kahramanmaraş'ta elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler, mahalleler ve kesinti saatleri…
Kahramanmaraş Ekinözü'nde 6 Kasım Elektrik Kesintisi
Ekinözü ilçesinde 6 Kasım Cuma günü üçüncü şahıs çalışması nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak.
Saat 13.00'te başlayacak kesintinin 17.00'ye kadar devam etmesi planlanıyor. Çalışmadan Öztürk Mahallesi'nin bir kısmı etkilenecek.
Dulkadiroğlu'nda 7 Kasım Elektrikler Ne Zaman Kesilecek?
Dulkadiroğlu ilçesinde 7 Kasım Cumartesi günü farklı çalışma programları nedeniyle birden fazla bölgede elektrik kesintisi yaşanacak.
TEİAŞ çalışması kaynaklı kesintiler kapsamında saat 08.30 ile 16.30 arasında Sümer Mahallesi'nde elektrik verilemeyecek.
Aynı saat aralığında Malik Ejder ve Şazibey mahallelerinin bazı bölümleri de kesintiden etkilenecek. Ayrıca Sümer ve İstasyon mahallelerinin belirli kesimlerinde de elektrik kesintisi uygulanacak.
İlçedeki diğer kesinti programları ise şöyle:
-
08.30-16.30: Sümer Mahallesi.
-
08.30-16.30: Malik Ejder ve Şazibey mahallelerinin bir kısmı.
-
08.30-16.30: Sümer ve İstasyon mahallelerinin bir kısmı.
-
09.00-10.00: Gültepe ve Karacasu Ferhuş mahalleleri.
-
10.00-11.00: Karacasu Mahallesi'nin bir kısmı.
Onikişubat'ta Hangi Mahallelerde Elektrik Kesilecek?
Onikişubat ilçesinde de 7 Kasım Cumartesi günü hem TEİAŞ hem de tesis çalışmaları nedeniyle planlı elektrik kesintileri gerçekleştirilecek.
TEİAŞ çalışması kaynaklı kesintiler saat 08.30'da başlayacak ve 16.30'a kadar devam edecek. Bu çalışmalardan Malik Ejder ve Şazibey mahallelerinin bazı bölümleri etkilenecek.
Tesis çalışmaları kapsamında ise farklı mahallelerde belirlenen saatlerde enerji kesintisi uygulanacak.
-
08.30-16.30: Malik Ejder ve Şazibey mahallelerinin bir kısmı.
-
09.00-15.00: Hasancıklı Mahallesi'nin bir kısmı.
-
09.00-14.30: Uludaz Mahallesi'nin bir kısmı.
Elbistan'da Elektrik Kesintisi Yaşanacak Mahalleler
Elbistan ilçesinde 7 Kasım Cumartesi günü tesis çalışmaları nedeniyle farklı bölgelerde elektrik kesintisi uygulanacak.
Saat 08.30'da başlayacak ilk çalışma kapsamında Kümbet ve Ceyhan mahallelerinin bazı bölümlerinde saat 14.00'e kadar elektrik kesintisi yaşanacak.
Aynı saat aralığındaki diğer çalışma programında ise Güneşli Mahallesi'nin de belirli bölümleri kesintiden etkilenecek.
Elbistan'daki bir diğer kesinti programı ise saat 09.30'da başlayacak. Saat 13.30'a kadar devam etmesi planlanan çalışma kapsamında şu mahallelerin bazı bölümlerine elektrik verilemeyecek:
-
Kayageçit
-
Fakıoğlu
-
Uzunpınar
-
Alkayaoğlu
-
Karamağara
-
Köşk
-
Beyyurdu
-
Yapılı
-
Keçemağara
-
Horhor
Narlı'da 3 Mahallede Elektrik Kesintisi
Kahramanmaraş'ın Narlı bölgesinde 7 Kasım Cumartesi günü tesis çalışması gerçekleştirilecek.
Saat 09.00'da başlayacak ve 15.00'e kadar sürmesi planlanan çalışma nedeniyle Akçakoyunlu, Karabıyıklı ve Eğlen mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.
Ayrıca hat üzerinde bulunan özel trafolu müşteriler de kesintiden etkilenecek.
Göksun ve Çağlayancerit'te Elektrikler Kesilecek
Göksun ilçesinde 7 Kasım Cumartesi günü tesis çalışması nedeniyle Berit Mahallesi'nin bir kısmında elektrik kesintisi uygulanacak.
Saat 09.00'da başlayacak kesintinin 17.00'de sona ermesi planlanıyor.
Çağlayancerit ilçesinde ise üçüncü şahıs çalışması kapsamında Emiruşağı Mahallesi Kuzgeçe mevkisinde saat 10.00 ile 14.00 arasında elektrik kesintisi yaşanacak.
Türkoğlu'nda Elektrik Kesintisi Saat Kaçta Bitecek?
Türkoğlu ilçesinde 7 Kasım Cumartesi günü tesis çalışması nedeniyle Çakallıçullu ve Çakallıhasanağa mahallelerinde elektrik kesintisi uygulanacak.
Saat 12.00'de başlayacak kesintinin 14.00'e kadar devam etmesi bekleniyor.
Kaynak: Haber merkezi




