Kahramanmaraş’ta futbolseverlerin merakla beklediği Onikişubatspor-Kahta 02 Spor karşılaşmasının oynanacağı stat değişti. Profesyonelliğe Geçiş Ligi 3. Grup’ta cumartesi günü oynanacak kritik mücadele, yapılan görüşmelerin ardından AKDO Park Stadyumu’na alındı.

İstiklalspor’dan Onikişubatspor’a stat desteği

Karşılaşmanın AKDO Park Stadyumu’nda oynanması için Onikişubatspor Başkanı Harun Reşit Gümüşer ile Kahramanmaraş İstiklalspor Başkanı Ahmet Gülpak arasında görüşme gerçekleştirildi.

İki kulüp başkanının yaptığı görüşmeler sonucunda, Kahramanmaraş futbolu açısından önemli görülen karşılaşmanın AKDO Park’a alınmasına karar verildi. İstiklalspor Başkanı Ahmet Gülpak da bu süreçte Onikişubatspor’a destek verdi.

Kulüpler arasındaki iş birliğinin önümüzdeki süreçte de artarak devam etmesinin hedeflendiği belirtildi.

Onikişubatspor namağlup liderliğini korumak istiyor

Profesyonelliğe Geçiş Ligi 3. Grup’ta sezona etkileyici bir başlangıç yapan Onikişubatspor, oynadığı 3 karşılaşmanın tamamını kazanarak 9 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor.

Hücumdaki etkili performansının yanı sıra savunmasıyla da dikkat çeken kırmızı-sarılı ekip, geride kalan 3 haftada rakip fileleri 13 kez havalandırdı. Kalesinde ise henüz gol görmedi.

Onikişubatspor, ligde Kahramanmaraşspor ve Hekimhan FSK karşısında 6-0'lık galibiyetler elde ederken, deplasmanda karşılaştığı Kocasinan Şimşek'i 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Zirvenin iki takımı karşı karşıya gelecek

Onikişubatspor'un cumartesi günkü rakibi Kahta 02 Spor da ligdeki başarılı performansıyla dikkat çekiyor. Üç haftada 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan konuk ekip, topladığı 7 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Kahramanmaraş Altınova’ya 32 derslikli yeni ilkokul yapılacak
Kahramanmaraş Altınova’ya 32 derslikli yeni ilkokul yapılacak
İçeriği Görüntüle

Lider Onikişubatspor ile en yakın takipçisi Kahta 02 Spor arasındaki mücadele, gruptaki zirve yarışının şekillenmesi açısından büyük önem taşıyor.

Onikişubatspor-Kahta 02 Spor karşılaşması, 7 Kasım Cumartesi günü saat 14.00'te AKDO Park Stadyumu'nda oynanacak.

Muhabir: SERPİL KARA