Kahramanmaraş’ta düğünde kaybolan altın sahibine teslim edildi
Kahramanmaraş’ta düğünde kaybolan altın sahibine teslim edildi
İçeriği Görüntüle
Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü hizmet binasında deprem, tahliye ve yangın tatbikatı gerçekleştirildi.
Sivil Savunma ve MEB AKUB ekiplerinin koordinesinde düzenlenen tatbikata İl Millî Eğitim Müdürü Turan Akpınar da katıldı.
Afetlere karşı hazırlık ve farkındalığın artırılması amacıyla gerçekleştirilen uygulamada, güvenli tahliye ve yangına müdahale süreçleri uygulamalı olarak ele alındı.
Kahramanmaraş’ta Afet Tatbikatı Yapıldı (1)
DEPREM VE TAHLİYE SENARYOSU UYGULANDI
Tatbikat kapsamında deprem anında yapılması gerekenler ve bina tahliye süreci uygulamalı olarak gerçekleştirildi.
Personelin güvenli şekilde binadan çıkış yapmasına yönelik süreçler tatbikat çerçevesinde yürütüldü.
Kahramanmaraş’ta Afet Tatbikatı Yapıldı (5)
YANGINA MÜDAHALE SÜRECİ ELE ALINDI
Programın bir diğer bölümünde yangına müdahale uygulaması gerçekleştirildi.
Sivil Savunma ve MEB AKUB ekiplerinin koordinasyonunda yürütülen çalışmada yangın anında izlenecek müdahale süreçleri uygulandı.
Kahramanmaraş’ta Afet Tatbikatı Yapıldı (4)
AFET FARKINDALIĞININ ARTIRILMASI HEDEFLENDİ
Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğünde gerçekleştirilen tatbikatın temel amacı, afetlere karşı hazırlık düzeyini ve farkındalığı artırmak oldu.
Deprem, tahliye ve yangın senaryolarının birlikte uygulandığı tatbikatla olası afet durumlarında izlenecek süreçler sahada gösterildi.
Kahramanmaraş’ta Afet Tatbikatı Yapıldı (3)
TURAN AKPINAR DA TATBİKATA KATILDI
İl Millî Eğitim Müdürü Turan Akpınar da tatbikat programında yer aldı.
Tatbikat, Sivil Savunma ve MEB AKUB ekiplerinin koordinasyonuyla Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü hizmet binasında gerçekleştirildi.
Kahramanmaraş’ta Afet Tatbikatı Yapıldı (2)

Muhabir: Sefa Başer