Kahramanmaraş’ın 5 İlçesinde Kar Nedeniyle Eğitime 1 Gün Ara Verildi
Kahramanmaraş’ın 5 İlçesinde Kar Nedeniyle Eğitime 1 Gün Ara Verildi
İçeriği Görüntüle
3194 SAYILI KANUNUN 18. MADDESİNE GÖRE İMAR UYGULAMASI TAMAMLANDI
Onikişubat Belediye Başkanlığı (İmar ve Şehircilik Müdürlüğü), Üngüt Mahallesi’nde belirli ada ve parselleri kapsayan imar uygulama işlemlerinin tamamlandığını duyurdu.
04.12.2025 tarihli ve 2025/992 sayılı Belediye Encümen kararı doğrultusunda; 5040 ada 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8 numaralı parseller ile 5041 ada 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ve 9 numaralı parseller üzerinde 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 18. maddesine göre yapılan uygulamalar sonuçlandırıldı.
PARSELASYON PLANI VE DAĞITIM CETVELİ ASKIDA
25.12.2025 tarihli ve 2025/1052 sayılı Belediye Encümen kararı gereğince, imar uygulamasına ilişkin dağıtım cetveli ve parselasyon planı 12.02.2026 – 13.03.2026 tarihleri arasında bir ay süreyle ilan edilerek belediye ilan panosunda askıya çıkarıldı.
İlgili vatandaşların belirtilen süre içerisinde belediyeye başvurarak askıdaki planları inceleyebileceği bildirildi.
İLGİLİLERE DUYURULDU
Onikişubat Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, söz konusu imar uygulamasına ilişkin sürecin mevzuat çerçevesinde tamamlandığı belirtilerek, ilgililerin ilan süresi içinde gerekli kontrolleri yapmaları gerektiği ifade edildi.
Kamuoyuna önemle duyurulur.
“Bu içerik yalnızca bilgilendirme ve haber amaçlıdır, yatırım tavsiyesi değildir.”

Muhabir: YASEMİN ÇOLAK