Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (KASKİ), 21 Haziran 2026 Pazar günü kentte bazı mahallelerde geçici su kesintisi yaşandığını duyurdu. Yapılan bilgilendirmede, kesintiden etkilenen bölgeler ve suyun yeniden verilme saati paylaşıldı.
SU KESİNTİSİ DUYURUSU
KASKİ tarafından sosyal medya üzerinden yapılan bilgilendirmede, Dulkadiroğlu ilçesinde yer alan bazı mahallelerde su kesintisi uygulandığı bildirildi. Kesintinin planlı ya da teknik bir nedene bağlı olup olmadığına ilişkin detay paylaşılmadı.
Yetkililer, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için su kullanımında dikkatli olunması gerektiğini belirtti.
SUYUN YENİDEN VERİLECEĞİ SAAT AÇIKLANDI
Yapılan açıklamaya göre suyun tahmini olarak 21:00 itibarıyla yeniden verilmesi planlanıyor. Ancak şebeke hatlarında yaşanabilecek olası gecikmelere karşı vatandaşların tedbirli olması istendi.
ETKİLENEN MAHALLELER AÇIKLANDI
Kesintiden etkilenen mahalleler şu şekilde sıralandı:
- Dulkadiroğlu – Bağlarbaşı Mahallesi
- Dulkadiroğlu Mahallesi
- Dulkadiroğlu – Aslanbey Mahallesi
- Dulkadiroğlu – Ballıca Mahallesi
Bu bölgelerde yaşayan vatandaşların su kesintisine karşı hazırlıklı olmaları gerektiği ifade edildi.
Kaynak: Haber merkezi




