14-16 Mayıs 2026 tarihlerinde Konya’da gerçekleştirilen “Özel Sporcular Okul Sporları Yüzme Yıldız-Genç Türkiye Şampiyonası”na katılan Kahramanmaraşlı özel sporcular, kazandıkları başarılarla göğüs kabarttı. Şampiyona sonunda kente dönen başarılı sporcular ve antrenörleri, Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir ile bir araya geldi.

Kahramanmaraşlı Özel Sporcular Madalya Topladı! (1)

ŞAMPİYONADA MADALYA YAĞMURU

Şampiyonada farklı kategorilerde üstün performans gösteren sporcuların elde ettiği dereceler şu şekilde sıralandı:

  • Sertaç Tahsin Boyraz (Down Yıldız): 100 m Serbest kategorisinde ikinci, 50 m Sırtüstü kategorisinde birinci ve 50 m Serbest kategorisinde ikinci oldu.

  • Yusuf Kerem Yerhan (Down Genç): 100 m Serbest kategorisinde birinci ve 50 m Serbest kategorisinde birinci oldu.

  • Osman Eren Taşdemir (Down Yıldız): 50 m Sırtüstü kategorisinde ikinci ve 50 m Serbest kategorisinde üçüncü oldu.

    Kahramanmaraşlılar dikkat! O yollar 30 gün trafiğe kapalı olacak
    Kahramanmaraşlılar dikkat! O yollar 30 gün trafiğe kapalı olacak
    İçeriği Görüntüle
  • Alperen Gözel (Otizm Genç): 100 m Sırtüstü kategorisinde ikinci ve 50 m Sırtüstü kategorisinde üçüncü oldu.

  • Mehmet Şafak Kaya (Down Yıldız): 50 m Sırtüstü kategorisinde üçüncü oldu.

Şampiyonaya ayrıca katılım sağlayan Salih Berat Palta, Aykut Güneş ve Miraç Çolakoğlu da gösterdikleri performansla takdir topladı. İl Müdürü Yasin Özdemir, kazandıkları madalyalarla kenti gururlandıran sporcuları tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Muhabir: YASEMİN ÇOLAK