Kahramanmaraş Ticaret Borsası binasında gerçekleştirilecek seçimler öncesinde borsa üyelerine çağrıda bulunan Başkan Mustafa Narlı, tüm üyeleri oy kullanmaya davet etti.
Kahramanmaraş Ticaret Borsası’nın yeni dönem yönetim ve organlarının belirlenmesi amacıyla gerçekleştirilecek seçimlerin tarihi netleşti. Borsa üyeleri, 3 Ekim Cumartesi günü yapılacak seçimde oylarını kullanacak. Seçimlerin adresi ise Kahramanmaraş Ticaret Borsası binası olacak. Üyeler burada kurulacak sandıklarda oy kullanarak yeni dönemde görev yapacak borsa organlarının belirlenmesine katkı sağlayacak. Kent ekonomisinde tarım, hayvancılık, gıda ve ticaret sektörlerinin önemli temsil noktalarından biri olan Kahramanmaraş Ticaret Borsası’nda yapılacak seçim, borsa üyeleri tarafından yakından takip ediliyor.
Başkan Mustafa Narlı’dan üyelere sandık çağrısı
Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, seçim öncesinde yaptığı çağrıyla borsa üyelerinin sandığa gelerek oy kullanmalarını istedi. Seçimlerin borsa açısından önemli bir süreç olduğunu belirten Narlı, üyelerin demokratik haklarını kullanarak seçimlere katılmasının önemine dikkat çekti. Narlı, tüm borsa üyelerini 3 Ekim 2026 Cumartesi günü Kahramanmaraş Ticaret Borsası binasında gerçekleştirilecek seçimlere katılmaya davet etti.
Borsa üyeleri yeni dönemi belirleyecek
3 Ekim’de yapılacak seçimle birlikte Kahramanmaraş Ticaret Borsası’nın yeni döneminde görev üstlenecek yönetim ve organların belirlenmesi bekleniyor. Borsa üyelerinin kullanacağı oylar, yeni dönemin yönetim yapısının şekillenmesinde belirleyici olacak. Bu nedenle seçim süreci, Kahramanmaraş Ticaret Borsası çatısı altında faaliyet gösteren üyeler açısından önem taşıyor. Kahramanmaraş’ın ticaret ve üretim hayatında önemli bir yere sahip olan borsada gerçekleştirilecek seçimlerin, üyelerin katılımıyla tamamlanması hedefleniyor.
Seçimin adresi Ticaret Borsası binası
Kahramanmaraş Ticaret Borsası seçimleri, 3 Ekim 2026 Cumartesi günü borsa binasında gerçekleştirilecek. Başkan Mustafa Narlı’nın çağrısıyla üyelerin seçim günü sandık başına gelerek oylarını kullanmaları bekleniyor. Kahramanmaraş Ticaret Borsası’nda yeni dönem için yapılacak seçimlerin ardından, borsanın yönetim ve ilgili organlarında görev yapacak isimler netleşmiş olacak.
3 Ekim’de sandık kurulacak
Kahramanmaraş Ticaret Borsası üyeleri için seçim günü 3 Ekim 2026 Cumartesi olarak belirlendi. Seçim borsa binasında yapılacak. Başkan Mustafa Narlı da tüm üyeleri seçimlere katılmaya ve oy kullanmaya çağırdı. Borsa üyelerinin göstereceği katılım, seçim gününün en önemli başlıklarından biri olacak. Kahramanmaraş Ticaret Borsası’nda gözler şimdi 3 Ekim Cumartesi günü yapılacak seçimlere çevrilirken, yeni dönemde görev alacak yönetim ve organların belirlenmesiyle birlikte borsanın önümüzdeki süreçteki yönetim yapısı da şekillenecek.




