Ruhsatsız silah yakalatanlar tutuklandı, asayiş olayları düştü
Adana’da son dönemlerde ruhsatız silah taşıyan kişilere yönelik asayiş ekipleri hız kesmeden gece ve gündüz uygulamalarına devam ediyor. 20 gün içerisinde 101 kişinin ruhsatsız tabanca taşıdığı için tutuklandığını ifade eden İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, ”Adliyemizin çalışmaları bu şekilde devam ediyor, bizler huzurlu şehir için ateşli silahlar mücadelemiz devam ediyor. Sokaklarda bunlara müsaade etmiyoruz, yakalananlar adliyeye gönderiliyor. Adliyemize gerekli cezaları veriyor” ifadelerini kulllandı.
“Asayiş olaylarında yüzde 35’lik düşüş oldu”
İnci, ”Ruhsatsız silah taşıyanlarının tutuklanmasından sonra, tüm olaylarımızda, yüzde 35’in üzerinde bir düşüş oldu. Bu da Adana için çok güzel bir netice, inşallah bu tüm Türkiye’de uygulanır. Bununla birlikte daha da asayiş olaylarında düşüşler meydana gelir” diye konuştu.
Emniyet ruhsatsız silahlara geçit vermiyor
Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci 20 günde ruhsatsız silah yakalatan 101 kişinin tutuklanmasıyla asayiş olaylarının yüzde 35 azaldığını ifade etti.
Muhabir: Atilla ŞAKACI
Yorumlar
Trend Haberler
Süper Loto Sonuçları Açıklandı mı? 16 Aralık 2025 Salı Süper Loto Çekilişi
Son depremler 17 Aralık 2025: Az önce deprem mi oldu, nerede ve kaç büyüklüğünde?
Şarjınızı doldurun! Ankara'da 16 Aralık elektrik kesintisi: İşte etkilenecek ilçeler
Yarın Okullar Tatil mi? 17 Aralık Çarşamba okullar tatil mi?
Kahramanmaraş’ta 17 Aralık 2025 elektrik kesintisi: Hangi mahallelerde elektrik olmayacak?
Kahramanmaraş’ta sular ne zaman gelecek? 16 Aralık KASKİ su kesintisi saatleri açıklandı




