Kahramanmaraş spor camiasını heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. şehrin köklü firmalarından Akdo'nun isim sponsorluğuyla İstiklalspor yeni sezonda marka ile anlaştı. Bu işbirliği, Kahramanmaraş İstiklal Spor için yeni bir dönemin kapılarını aralıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel Akdo'nun Agustos fuarındaki standının ziyaret ederek Akdo firmasına hem Ağustos Fuarına hemde İstiklalspora olan destekleri için teşekkür etti.
İstiklalspor ve Akdo'dan Tarihi İş Birliği
Kahramanmaraş İstiklal Spor Kulüp Başkanı Ahmet Gaffar Akarca, yeni sezonda şehirle daha fazla bütünleşme hedefiyle yola çıktıklarını belirtti. Bu hedef doğrultusunda, şehrin simge firmalarından Akdo ile anlaştıklarını duyuran Akarca, "Başta dondurmasıyla meşhur olmuş, bize destek veren bir firma olması bizim için çok önemli" diyerek Akdo'ya teşekkürlerini iletti. Akarca, bu iş birliğinin takımı daha büyük başarılara taşıyacağına inandığını da sözlerine ekledi.
Akdo Yönetim Kurulu Üyesi Davarcıoğlu: "Her Zaman İstiklal Spor'un Yanındayız"
Akdo Yönetim Kurulu Üyesi Mert Ali Davarcıoğlu ise bu tür projelere destek vermekten gurur duyduklarını dile getirdi. "İstiklal Spor'un her zaman arkasındayız. Daha da ileri gideceğini düşünüyoruz" diyen Davarcıoğlu, 6 Şubat depremlerinin ardından yaşanan toparlanma sürecinde kulübe destek olmanın önemine vurgu yaptı. Bu sponsorluğun sadece bir isim hakkı anlaşması değil, aynı zamanda şehrin yeniden ayağa kalkmasına verilen bir destek olduğunu ifade etti.





