İstanbul’da 14 Ekim’de etkili olan sağanağın ardından Ayazağa Mahallesi’nde Kağıthane Deresi taştı. Sel sularının sürüklediği, köprü altında ters dönmüş ve suya gömülmüş halde bulunan otomobil, İstanbul İtfaiyesi’ne bağlı sualtı arama kurtarma ekiplerinin çalışmasıyla vinç yardımıyla çıkarıldı. İçerisinde kimsenin olmadığı öğrenilen otomobil, çekiciye yüklenerek emniyet otoparkına götürüldü.

Sarıyer’de Selde Kaybolan Ahmet Derin’in Otomobili Dereden Çıkarıldı; Kendisi Aranıyor

200 METRE GERİDE BİR ARAÇ DAHA BULUNDU

İlk otomobilin çıkarıldığı noktanın yaklaşık 200 metre gerisinde, başka bir köprünün altında bulunan ikinci otomobil için de çalışma yapıldı. Sualtı arama kurtarma ekiplerinin çalışmasının ardından vinçle bulunduğu yerden çıkarılan 34 GYF 50 plakalı otomobilin, sağanağın ardından kendisinden haber alınamayan Ahmet Derin’e ait olduğu öğrenildi.

Sarıyer’de selde kaybolan Ahmet Derin’in otomobili dereden çıkarıldı; kendisi aranıyor

Diş Hekimi Ezgi Koç Kıranlı Kimdir, Neden Öldü?
Diş Hekimi Ezgi Koç Kıranlı Kimdir, Neden Öldü?
İçeriği Görüntüle

OTOMOBİL KAYBOLAN AHMET DERİN’E AİT ÇIKTI

Kontrol edilen otomobilin içerisinde kimsenin bulunmadığı belirlendi. Arka camı kırık olan otomobilin anahtarının kontakta, kişisel eşyaların ise araçta olduğu görüldü. Kayıp Ahmet Derin’i bulmak için derede ve dere çevresinde yürütülen çalışmalar devam ediyor.

Sarıyer’de selde kaybolan Ahmet Derin’in otomobili dereden çıkarıldı; kendisi aranıyor

Kaynak: DHA

Muhabir: Mücahit KIR