Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde bir marketin önünde ses fişeği patlatılması kısa süreli paniğe neden oldu. Olay anı iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgilere göre olay, Göksun’daki bir marketin girişinde meydana geldi. İddiaya göre kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, marketin önünde dolaştıktan sonra ses fişeği patlattı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

Ekipler olay yerinde inceleme yaparken, fişeği atan şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayda herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmazken, patlama nedeniyle markette küçük çaplı maddi hasar meydana geldi.

Güvenlik kamerası kayıtlarında, market önünde bir süre dolanan kişinin çevreyi kontrol eder gibi hareket ettiği, ardından ses fişeğini patlatarak hızla uzaklaştığı görüldü.

Kahramanmaraş’ta askerden yeni dönen genç beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti
Kahramanmaraş’ta askerden yeni dönen genç beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Polis ekipleri, olayın aydınlatılması ve şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: İHA