Kahramanmaraş’ta trafik bilgileri her gün cepte!
Kahramanmaraş’ta trafik bilgileri her gün cepte!
İçeriği Görüntüle
Kahramanmaraş Milletvekilleri, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’i ziyaret ederek il genelinde yürütülen ve planlanan eğitim yatırımları hakkında istişarede bulundu. Ziyaret kapsamında kentin mevcut eğitim altyapısının iyileştirilmesi, yeni okul projeleri ve özellikle deprem sonrası hasar gören okulların onarımı ve yeniden inşası gündeme geldi.
Deprem sonrası eğitim planlaması öne çıktı
6 Şubat depremlerinden ağır etkilenen Kahramanmaraş’ta, eğitimin sağlıklı biçimde sürdürülebilmesi için yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar da detaylı şekilde ele alındı. Bakan Tekin’in, bölgedeki süreci yakından takip ettiği ve gerekli desteklerin devam edeceği vurgulandı.
“Bakanımıza teşekkür ediyoruz”
Ziyaret sonrası açıklama yapan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, “Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin’i ziyaret ederek ilimizde yürütülen ve planlanan eğitim yatırımlarını değerlendirdik. Nazik misafirperverlikleri için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Muhabir: SEFA BAŞER