Manisa’nın Turgutlu ilçesinde İnci Üzmez Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nin önünde av tüfeğiyle ateş açan şüphelinin olay yerine gelişi ve ardından kaçtığı anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası görüntülerinde şüphelinin olay yerine yaya olarak geldiği görülüyor. Elinde av tüfeği bulunan şüphelinin yürüyerek ilerlediği anlar kameraya yansıyor. Görüntülerin devamında ise şüphelinin bir süre sonra elindeki silahla koşarak olay yerinden uzaklaştığı görülüyor. Polisin kaçan şüpheliyi yakalamak amacıyla başlattığı çalışma sürüyor.
ŞÜPHELİNİN OLAY YERİNE GELİŞİ KAMERADA
Turgutlu İnci Üzmez Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nin önünde av tüfeğiyle ateş açan şüphelinin olay yerine yaya olarak geldiği belirlendi. Ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntülerinde şüphelinin elinde av tüfeğiyle yürüdüğü anlar yer aldı. Görüntülerde şüphelinin elindeki av tüfeği açık şekilde görülürken, olay yerine yürüyerek geldiği anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
AV TÜFEĞİYLE YÜRÜDÜĞÜ ANLAR GÖRÜNTÜLENDİ
Güvenlik kamerası kayıtlarında şüphelinin elinde av tüfeği bulunuyor. Şüphelinin bir süre elindeki av tüfeğiyle yürüdüğü görülüyor. Görüntülerin devamında ise şüphelinin koşarak bölgeden uzaklaştığı anlar yer alıyor. Şüphelinin olay yerine yaya olarak gelmesi ve ardından bölgeden uzaklaşması güvenlik kamerasına yansıdı.
SALDIRININ ARDINDAN KOŞARAK UZAKLAŞTI
İnci Üzmez Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nin önünde av tüfeğiyle ateş açan şüpheli, saldırının ardından olay yerinden kaçtı. Güvenlik kamerası görüntülerinde şüphelinin bir süre sonra elindeki silahla koşmaya başladığı görülüyor. Şüphelinin koşarak olay yerinden uzaklaştığı anlar da güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
POLİSİN ŞÜPHELİYİ YAKALAMA ÇALIŞMASI SÜRÜYOR
Olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için polis tarafından çalışma başlatıldı. Şüphelinin olay yerine yaya olarak geldiği, elinde av tüfeğiyle yürüdüğü ve saldırının ardından koşarak bölgeden uzaklaştığı anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.Polisin kaçan şüpheliyi yakalamaya yönelik çalışması sürüyor.





