Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, TFF 3. Lig play-off finalinde Ayvalıkgücü Belediyespor’u mağlup ederek 2. Lig’e yükselen İstiklalspor’un şampiyonluk sevincini tribünlerden takip etti. Müsabakanın ardından sahaya inerek futbolcular, teknik ekip ve taraftarlarla birlikte coşkulu kutlamalara katılan Başkan Görgel, tarihi anlara tanıklık etti.
Başkan Görgel: “Bu Zafer, Kahramanmaraş’ın İnancının ve Mücadelesinin Eseridir”
Karşılaşmanın ardından duygularını paylaşan Başkan Fırat Görgel, İstiklalspor’un elde ettiği başarının sadece sportif bir zafer olmadığını vurgulayarak, şu ifadelere yer verdi:
“Bugün Kahramanmaraş için yalnızca bir maç değil, bir dönüm noktası yaşadık. İstiklalspor’umuzun 2. Lig’e yükselmesi, şehrimizin sporla yeniden ayağa kalktığının en somut göstergesidir. Takımımız sahada örnek bir mücadele ortaya koydu. Cefakâr taraftarlarımız tribünlerde, bizler de yanlarında olarak bu gururu birlikte yaşadık. Bu zaferde emeği geçen futbolcularımızı, teknik heyetimizi, yönetimimizi ve tüm hemşerilerimizi yürekten kutluyorum. Kahramanmaraş, sporda da istiklal yolunda kararlılıkla ilerlemeye devam edecek.”
Antalya’nın ev sahipliği yaptığı play-off finalinde Kahramanmaraş İstiklalspor, Ayvalıkgücü Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek TFF 2. Lig vizesini aldı. Maç boyunca büyük bir coşkuya sahne olan tribünlerde, Kahramanmaraşlı taraftarlar tek yürek oldu. Başkan Görgel de 90 dakika boyunca taraftarlarla birlikte takıma destek vererek heyecana ortak oldu.
Karşılaşma sonunda saha içine inen Başkan Görgel, futbolcular ve teknik ekiple galibiyeti kutlarken, takımla birlikte taraftara teşekkür turu attı.
Muhabir: YAVUZ NALBANTBAŞI