Hatay’ın Antakya ilçesinde minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 11 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ekiplerin hızlı müdahalesiyle hastanelere kaldırıldı.

Hatay’da Minibüs Ile Otomobil Çarpıştı 11 Yaralı (1)Kaza Ekinci Mahallesi’nde Meydana Geldi

Kaza, Antakya çevre yolu üzerindeki Ekinci Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Seyir halindeki otomobil ile minibüs, henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç da yolda savruldu.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Araçlarda sıkışan 11 yaralı, itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu bulundukları yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Hatay’da Minibüs Ile Otomobil Çarpıştı 11 Yaralı (3)Yaralılar Hastanelere Kaldırıldı

Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Cins kedileri sattı, tüfek aldı: Eski polis 2 cana kıydı
Cins kedileri sattı, tüfek aldı: Eski polis 2 cana kıydı
İçeriği Görüntüle

Polis ekipleri, kazanın nasıl meydana geldiğini belirlemek için inceleme başlattı.

Kaynak: İHA