Komiserler Mesai Arkadaşlığını Nikah Masasında Taçlandırdı
Gazipaşa Emniyeti’nde görevli iki komiser, hayatlarını birleştirerek meslektaşlarının da tanıklığında “bir ömür boyu evet” dedi.
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde görev yapan iki genç komiser, mesai arkadaşlıklarını hayat arkadaşlığına dönüştürdü. İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli Komiser Arzu Çobanoğlu ile Komiser Can Kahveci, sade ancak anlam dolu bir nikah töreniyle dünyaevine girdi.
Nikah Masasında Resmi Üniformalı Konuklar
Gazipaşa Belediyesi tarafından düzenlenen nikah töreni, ilçenin emniyet camiasını da bir araya getirdi. Çiftin bu özel gününde, Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan, Emniyet Müdür Yardımcısı İsa Arı, çok sayıda polis memuru, aile bireyleri ve yakın dostları hazır bulundu.
Nikahın kıyılmasının ardından törende duygusal anlar yaşandı. Evlilik cüzdanı, İlçe Emniyet Müdürü Kayhan tarafından gelin Arzu Çobanoğlu’na takdim edildi.
Sade ve Zarif Törende Duygusal Anlar
Nikah töreni sade bir atmosferde düzenlendi ancak duygusal anlamı oldukça büyüktü. Mesleki disiplinin ve özverinin hüküm sürdüğü emniyet teşkilatında başlayan arkadaşlık, artık aynı yuvayı paylaşacak bir birlikteliğe dönüştü.
Komiser Can Kahveci ve Komiser Arzu Çobanoğlu’nun nikah töreni, konukların alkışlarıyla sona erdi. Genç çiftin mutluluğu yüzlerinden okunurken, meslektaşları da bu özel günde yanlarında olmaktan memnuniyet duydu.
Düğünden Renkli Kareler
Törende çekilen fotoğraflar, hem şıklığın hem de sade zarafetin buluştuğu anları yansıttı. Üniformalı meslektaşlarının katılımı ise törende güven ve dayanışma duygularını ön plana çıkardı.
Emniyet Ailesinden Tam Destek
Nikah törenine katılanlar, çiftin bu mutlu anlarına tanıklık etmekten duydukları memnuniyeti dile getirirken, evlilik hayatlarında huzur ve mutluluk temennisinde bulundu.





