Tüketici güveni azaldı Tüketici güveni azaldı
Fatih Ürek, Aramızda Kalmasın programına konuk oldu. Canlı yayına çıkan Şarkıcı Fatih Ürek kaç yaşında, kimdir ve nereli olduğu araştırılıyor. Aramızda Kalmasın konuğu Fatih Ürek kimdir? Fatih Ürek kaç yaşında, nereli? Fatih Ürek biyografisi! Aramızda Kalmasın konuğu Fatih Ürek kimdir? Fatih Ürek kaç yaşında, nereli? Fatih Ürek biyografisi! Detaylar haberimizdedir…
Fatih Ürek, 3 Nisan 1956, Erzurum, Türk fantezi ve pop müzik şarkıcısı.
Erzurum'da bir sucuk fabrikasında kasaplık yapan Şerafettin Ürek'in 4 çocuğundan biri olarak dünyaya geldi.3 kız kardeşi vardır. Henüz 1 yaşında iken ailesi Bursa'ya göçtü. Genç yaşta ses sanatçısı olmaya karar veren Fatih Ürek bir süre Taylan Gazinosunda çalıştıktan sonra İstanbul'a taşındı.
İlk albümü Yaktı Yaktı'yı Raks Müzik etiketiyle 1993 yılında yayınlayan sanatçı bu albümünde, ilk olarak Bülent Ersoy'un Sefam Olsun albümünde seslendirdiği aynı isimli şarkıya yeni yorumuyla yer vermiş, 1995 yılında çıkardığı Sen İki Gözümsün albümünde pop şarkılarının yanı sırasında klasik şarkılara da yer vermiştir.
2008 yılında adından sıkça söz ettiren Sus albümü ile 13 yıllık bir aranın ardından giriş yapan sanatçı bu albümünde seslendirdiği "Hadi Hadi" ve "Sus" şarkılarıyla müzik listelerinde üst sıralara kadar yükselmiştir. Hayde albümünde "Hayde" ve "Yedi Tepe" şarkılarının düzenlemelerinde Emrah Karaduman ile çalışmıştır.
Diskografi
  • Yaktı Yaktı (1993)
  • Sen İki Gözümsün (1995)
  • Sus (2008)
  • Hala Hala (2009)
  • Alırım aklını (2010)
  • Hayde (2011)
  • 300 - 500 (2012) (Single)
  • Bak Güzele (2013) (Single)
  • Altın Çağ (2015)
  • Sallayana Sallaya (2016) (Single)
  • Filmografi
  • Reyting Hamdi - 1995-2007
  • Beyaz Show - 1996
  • Şeytanın Pabucu - 2008
  • Neredesin Firuze - 2004
  • Güldür Güldür - 2014
  • Arkadaşım Hoşgeldin - 2014
  • Bu Tarz Benim - 2014
Editör: Editör Melek