Kahramanmaraşlı güreşçiler Malatya'dan 8 madalyayla döndü
Kahramanmaraşlı güreşçiler Malatya'dan 8 madalyayla döndü
İçeriği Görüntüle

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Valiliği koordinesinde sürücüleri yakından ilgilendiren önemli bir duyuru yayımlandı. Kılavuzlu bölgesini de kapsayan güzergahta, TEİAŞ tarafından gerçekleştirilecek olan enerji iletim hattı çalışmaları nedeniyle trafik akışında geçici düzenlemelere gidiliyor. Yapılan resmi açıklamaya ve paylaşılan bilgilendirme görseline göre, Kahramanmaraş – Göksun karayolunda 1 Eylül 2026 Salı günü kısa aralıklarla ulaşım kesintileri uygulanacak.

ULAŞIM KESİNTİSİNİN YAPILACAĞI SAATLER

Sürücülerin mağduriyet yaşamaması ve trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla belirtilen çalışmalar gün içerisinde üç farklı zaman diliminde gerçekleştirilecek. Buna göre Kahramanmaraş - Göksun karayolundaki ulaşım kesintileri şu saatler arasında uygulanacak:

  • 10.30 – 11.00 saatleri arasında

  • 12.00 – 12.30 saatleri arasında

  • 13.30 – 14.00 saatleri arasında

SÜRÜCÜLERE DİKKAT VE TEDBİR ÇAĞRISI

Yetkililer, çalışma saatleri içerisinde ilgili güzergahı kullanacak olan sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uyması, görevlilerin yönlendirmelerine hassasiyet göstermesi gerektiğini belirtti. Can ve mal güvenliğinin tehlikeye atılmaması adına vatandaşların uyarıları dikkate almasının büyük önem taşıdığı vurgulandı.

Muhabir: Sefa Başer