Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ter döken milli sporcular, uluslararası arenada bayrağımızı gururla dalgalandırdı. Malatya ev sahipliğinde gerçekleştirilen Uluslararası Levent Kanyonu Grekoromen ve Kadınlar Serbest Güreş Şampiyonası, 27–30 Ağustos 2026 tarihleri arasında 15 farklı ülkenin katılımıyla büyük bir çekişmeye sahne oldu.

Kahramanmaraşlı Güreşçiler Malatya'dan 8 Madalyayla Döndü (2)

KAHRAMANMARAŞLI SPORCULARDAN MADALYA YAĞMURU

Organizasyon boyunca üstün bir performans sergileyen Kahramanmaraşlı güreşçiler, minderde rakip tanımadı. Grekoromen ve kadınlar serbest kategorilerinde kıyasıya mücadele eden sporcular, zorlu müsabakalar sonucunda kürsüyü ablukaya aldı. Şampiyona boyunca ter döken sporcular, toplamda 3 altın, 2 gümüş ve 3 bronz olmak üzere toplam 8 madalyayı kente kazandırdı.

Kahramanmaraşlı Güreşçiler Malatya'dan 8 Madalyayla Döndü (4)

ULUSLARARASI ARENADA BÜYÜK BAŞARI

Dünyanın dört bir yanından gelen sporcuların katılımıyla düzenlenen dev organizasyonda elde edilen bu dereceler, Kahramanmaraş'ta güreş altyapısının ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Kazanılan 8 madalya hem spor camiasında hem de il müdürlüğünde büyük bir sevinç yarattı. Antrenörlerin ve sporcuların ortak emeğiyle gelen bu uluslararası başarı, gelecek turnuvalar için de umut aşıladı.

Kahramanmaraşlı Güreşçiler Malatya'dan 8 Madalyayla Döndü (3)

Kahramanmaraş'ta Ziraat Alanında Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
Kahramanmaraş'ta Ziraat Alanında Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
İçeriği Görüntüle

Muhabir: MÜCAHİT KIR