Çameli Belediyesi, Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’nda

Denizli'nin Çameli Belediyesi, Akdeniz Belediyeler Birliği ev sahipliğinde düzenlenen Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı. 18-20 Nisan tarihleri arasında ANFAŞ Fuar Merkezi'nde gerçekleşen etkinlik, oldukça renkli bir stand ile ziyaretçilerin ilgisini çekti.

Başkan Cengiz Aslan: "En Güzel Standlardan Biriyiz"

Fuarda yer alan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Aslan, pandeminin ardından fuara katılmanın önemli bir adım olduğunu belirtti. "Pandemi nedeniyle fuarlara ara verilmişti, ardından seçim süreçleri yaşandı. Şimdi Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanımız Sayın Muhittin Böcek ile birlikte fuarda yer aldık. Gördüğümüz kadarıyla en güzel stantlardan birine sahibiz. Kadınlarımızın el emeği ürünlerini ve belediyemizin hizmetlerini burada sergiliyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim," dedi.

Fuarda Fırsatlar ve İşbirlikleri

Başkan Aslan, fuarın yalnızca tanıtım amacı taşımadığını, aynı zamanda diğer belediyelerin hizmetlerinden faydalanmak ve işbirlikleri kurmak için de bir fırsat sunduğunu belirtti. "Bu fuar bizim için büyük bir fırsat. İlçemizin ve belediyemizin hizmetlerini tanıtmanın yanı sıra, diğer belediyelerin çalışmalarını görmek ve örnek almak açısından önemli bir etkinlik. Ayrıca tedarikçi firmalarla da görüşme fırsatımız oldu, bu da işbirlikleri kurma adına güzel bir imkan sağlıyor. Antalya'daki tüm vatandaşları ve özellikle Çamelilileri standımıza bekliyoruz," diye konuştu.

Benzer içeriklere ulaşmak için tıkla! En güncel Kahramanmaraş haberleri ve Maraş haberleri burada!

Kaynak: iha