Silva İçin Galatasaray'da Maliyet Hesapları Başladı

Galatasaray yönetiminin, sezon sonunda Manchester City ile yollarını ayırması beklenen Bernardo Silva için maliyet araştırmalarına başladığı öğrenildi. Kulüp, deneyimli oyuncuyu üç sezon boyunca kadrosunda görmek istiyor. Başkan Dursun Özbek ve teknik direktör Okan Buruk’un da transfere sıcak baktığı ifade ediliyor.

Avrupa'dan ve Suudi Arabistan'dan Büyük Rekabet

Portekizli yıldız için Galatasaray dışında birçok kulüp devrede. Barcelona, Benfica ve Suudi Arabistan ekiplerinin de Bernardo Silva’yı transfer etmek istediği belirtiliyor. Bu durum, sarı-kırmızılıların işini zorlaştırıyor.

Manchester City'de Yenilenme Süreci Başladı

Manchester City’nin, sezon sonunda kadroda köklü bir değişime gitmesi bekleniyor. İlkay Gündoğan ve Kevin De Bruyne gibi isimlerin ardından Bernardo Silva da satış listesine konulan oyuncular arasında yer alıyor. City ile 2026’ya kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcu için ciddi bonservis bedeli talep ediliyor.

Bernardo Silva'nın Zirve Sezonu: 2018-2019

30 yaşındaki oyuncu, kariyerinin en parlak dönemini 2018-2019 sezonunda yaşadı ve o dönem piyasa değeri 100 milyon euroya kadar yükseldi. Galatasaray, bu transferi gerçekleştirerek taraftarlarına büyük bir sürpriz yapmayı hedefliyor.

Muhabir: Yaşar Onur TÜRKÖN