Hava sıcaklığının 20 dereceyi bulduğu turizm kenti Antalya’da aralık ayının ilk gününde deniz keyfi devam etti.
Tüm yurdu karlı, soğuk ve yağışlı hava etkisi altına alırken turizm kenti Antalya’da termometreler Aralık ayının ilk gününde 20 dereceyi gösterdi. Güneşin sıcak yüzünü gösterdiği şehirde vatandaşlar dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde yürüyüş ve kahvaltı yaptı. Deniz kenarında dalga sesini dinleyenlerin yanında bazı vatandaşlar Akdeniz’in mavi sularında kulaç attı.
Yaz kış denize girdiğini söyleyen 65 yaşındaki Yusuf Öner, "Antalya fırtına oldu ama şimdi hava çok güzel. Kışın denize girmeyi herkese tavsiye ederim. Deniz suyunun sıcaklığı yüksek, bir saat rahatlıkla kalabilirsiniz. Üşümüyorum, hava çok güzel. Yazın yaylada, kışın hep denizdeyim" dedi.
Aralık Ayında Güneş ve Deniz Keyfi
Antalya'da Aralık ayının ilk gününde hava sıcaklığı 20 dereceyi buldu, vatandaşlar deniz keyfini sürdü. Yaz kış denize girenler, Akdeniz'in mavi sularında kulaç attı.
Muhabir: SEVİLAY YUMUŞAK
Yorumlar
Trend Haberler
Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 12 Şubat Perşembe Süper Loto kazanan numaralar neler?
16 Şubat Pazartesi Okullar Tatil Mi? Eğitime devam edilecek mi?
On Numara 16 Şubat 2026 Sonuçları: Kazanan Numara ve İkramiye
Kahramanmaraş'ta bugün vefat edenler 17.2.2026
Kahramanmaraş’ta 17 Şubat 2026 elektrik kesintisi: Hangi mahallelerde elektrik olmayacak?
İstanbul 15 Şubat elektrik kesintisi: Hangi ilçelerde elektrikler kesilecek?




