Antalya’da Gizemli Kayıp: 13 Yaşındaki Fatma Nur’dan 14 Gündür İz Yok

Antalya'nın Kepez ilçesinde yaşayan 13 yaşındaki Fatma Nur Ören, 20 Haziran günü sabah saatlerinde karnesini almak üzere okula bırakıldıktan sonra kayıplara karıştı. O günden bu yana kendisinden haber alınamayan küçük kız için ailesinin çaresiz bekleyişi sürüyor.

13 Yaşındaki Fatma Nur'dan 14 Gündür Haber Yok Aile Gözyaşları İçinde Kızlarını Arıyor (7)

"Bir Sesini Duysam, 'Baba Ben Yaşıyorum' Dese Yeter"

Fatma Nur’un babası Fatih Ören, kızının evden ayrılmadan önce hiçbir sorun yaşamadıklarını, gün boyunca da normal bir şekilde iletişimde olduklarını belirtti. Öğle saatlerinde eve gelen ve kedisiyle oynayan kızının, sadece kedi ve kuşuna mama almak üzere verilen 100 TL ile kayıplara karıştığı öğrenildi.

"Hiçbir sorun yoktu, şakalaşıp gülüştük. Akşam geri döndüğümde evde yoktu. Anahtarı sehpanın üzerindeydi," diyen baba Ören, “14 gündür hiçbir iz yok. Bir sesini duysam, ‘Baba ben yaşıyorum’ dese yeter,” ifadeleriyle çaresizliğini dile getirdi.

13 Yaşındaki Fatma Nur'dan 14 Gündür Haber Yok Aile Gözyaşları İçinde Kızlarını Arıyor (6)

Son Görüldüğü Yer Alanya mı?

Fatma Nur'un ailesi sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla kızlarını aramayı sürdürüyor. Son olarak Alanya'da görüldüğüne dair bilgi aldıklarını belirten aile, bu yönde de herhangi bir sonuç elde edemediklerini söyledi. Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yaptığı çalışmalarda güvenlik kameralarında da küçük kıza ait bir görüntüye ulaşılamadı.

13 Yaşındaki Fatma Nur'dan 14 Gündür Haber Yok Aile Gözyaşları İçinde Kızlarını Arıyor (4)

100 TL ile Kayıplara Karıştı, Eşyaları Evde Kaldı

Olayın en dikkat çeken yönlerinden biri de Fatma Nur’un hiçbir kişisel eşyasını almadan sadece kendisine verilen 100 TL ile ortadan kaybolmuş olması. Çantası, kimliği, kıyafetleri ve cep telefonu dahil her şey evde kaldı. Polise verilen bilgilerde, kızın sosyal medya üzerinden yaşı büyük göstererek bazı kişilerle yazıştığı, bu kişilere dair bilgilerin de emniyet birimleriyle paylaşıldığı aktarıldı.

13 Yaşındaki Fatma Nur'dan 14 Gündür Haber Yok Aile Gözyaşları İçinde Kızlarını Arıyor (5)

Babaannesi: “Kaçtı mı, Kaçırıldı mı Bilmiyoruz”

Fatma Nur’un babaannesi de yaşanan süreci şu sözlerle anlattı:

Dr. Ahmet Coşkun kimdir, ölüm sebebi nedir?
Dr. Ahmet Coşkun kimdir, ölüm sebebi nedir?
İçeriği Görüntüle

“İki haftadır kayıp, arıyoruz ama hiçbir yere ulaşamıyoruz. Sağ mı, ölü mü, kaçtı mı, kaçırıldı mı bilmiyoruz. Ne olur bir haber verilsin. Sadece bir sesini duyalım.”

13 Yaşındaki Fatma Nur'dan 14 Gündür Haber Yok Aile Gözyaşları İçinde Kızlarını Arıyor (2)

Polis ve Vatandaşlardan Destek İsteniyor

Fatma Nur Ören'in ailesi, kızlarını gören ya da benzeten vatandaşlardan Antalya Emniyet Müdürlüğü’ne veya sosyal medya üzerinden paylaştıkları iletişim numaralarına bilgi verilmesini istiyor. Aile, toplumun duyarlılığı sayesinde umutlarının hala canlı olduğunu belirtiyor.

13 Yaşındaki Fatma Nur'dan 14 Gündür Haber Yok Aile Gözyaşları İçinde Kızlarını Arıyor (1)

Muhabir: Yaşar Onur TÜRKÖN