İstanbul’un Ümraniye ilçesinde servis minibüsü ile İBB’ye ait atık kamyonunun çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı. Çarpışmanın şiddetiyle kontrolden çıkarak savrulan servis minibüsü, yol kenarında bulunan bir dükkanın duvarına çarparak durabildi.
Kaza, saat 05.30 sıralarında Ümraniye Yukarı Dudullu Mahallesi Necip Fazıl Bulvarı’nda meydana geldi. İddiaya göre, Nato Yolu Caddesi istikametinden gelen M.D. yönetimindeki 34 LCT 564 plakalı servis minibüsü ile Necip Fazıl Bulvarı’nda ilerleyen K.D. idaresindeki 34 GED 220 plakalı İBB’ye ait atık kamyonu çarpıştı. Çarpışmanın ardından servis minibüsü savruldu. Yol kenarındaki bir dükkanın duvarına çarpan minibüs burada durabildi. Kazada servis minibüsünün sürücüsü M.D. ile araçta yolcu olarak bulunan S.G. yaralandı.
İhbar üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yardımıyla araçtan çıkarılan yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

SERVİS MİNİBÜSÜ DÜKKANIN DUVARINA ÇARPARAK DURDU
Kaza, Yukarı Dudullu Mahallesi Necip Fazıl Bulvarı’nda sabahın erken saatlerinde yaşandı. İddiaya göre, M.D.’nin kullandığı 34 LCT 564 plakalı servis minibüsü Nato Yolu Caddesi istikametinden geliyordu. Bu sırada K.D. idaresindeki 34 GED 220 plakalı İBB’ye ait atık kamyonu ise Necip Fazıl Bulvarı’nda ilerliyordu. İki araç henüz belirtilmeyen noktada çarpıştı.
Çarpışmanın şiddetiyle servis minibüsü savrularak yol kenarına yöneldi. Minibüs, burada bulunan bir dükkanın duvarına çarptıktan sonra durabildi. Kazada servis minibüsünün sürücüsü M.D. ile minibüste yolcu olarak bulunan S.G. yaralandı.

YARALILAR EKİPLERİN YARDIMIYLA ARAÇTAN ÇIKARILDI
Kazanın ardından yapılan ihbar üzerine Necip Fazıl Bulvarı’na itfaiye, polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Olay yerine ulaşan ekipler, yaralanan M.D. ve S.G.’nin araçtan çıkarılması için çalışma yaptı. Yaralılar ekiplerin yardımıyla araçtan çıkarıldı. Sağlık ekipleri M.D. ve S.G.’ye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Ardından iki yaralı da tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.
KAZA NEDENİYLE CADDE TRAFİĞE KAPANDI
Servis minibüsü ile atık kamyonunun karıştığı kaza nedeniyle cadde bir süre araç trafiğine kapandı. Kazaya karışan araçların bulunduğu yerden kaldırılması için çalışma gerçekleştirildi. Araçların yoldan kaldırılmasının ardından caddedeki trafik yeniden normale döndü. Polis ekipleri de kaza bölgesinde çalışma yaptı.

POLİS KAZAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATTI
Kazada servis minibüsü sürücüsü M.D. ile minibüste yolcu olarak bulunan S.G.’nin yaralanmasının ardından polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Kazaya M.D. yönetimindeki 34 LCT 564 plakalı servis minibüsü ile K.D. idaresindeki 34 GED 220 plakalı İBB’ye ait atık kamyonu karıştı.
Çarpışmanın ardından savrulan servis minibüsünün yol kenarındaki dükkanın duvarına çarparak durduğu belirtildi. mYaralıların hastaneye kaldırılmasının ve kazaya karışan araçların yoldan çekilmesinin ardından Necip Fazıl Bulvarı’ndaki ulaşım normale döndü.



