Trafik Polisi Motosikletli Öğretmene Evlat Acısı Yaşatmamayı Nasihat Etti
Antalya'nın Alanya ilçesinde bir trafik denetiminde polis memurunun motosikletli öğretmene verdiği nasihat, içleri yaktı. Depremde eşini ve çocuğunu kaybeden polis memuru, öğretmene "Ailene evlat acısı yaşatma" diyerek, yaşadığı acıyı paylaştı.


"Evlat Acısı Yaşadım, Ailene Yaşatma"
Alanya'nın Konaklı Mahallesi'nde yapılan trafik uygulamasında motosikletli öğretmen Erkan Kordon, trafik polisi tarafından durduruldu. Evrak kontrolü sırasında polis memuru, öğretmene, montunu giymeyi aksatmaması gerektiğini hatırlatarak "Ben evlat acısı yaşadım depremde, ailene evlat acısı yaşatma" dedi. Bu anlamlı nasihat, polis memurunun 17 Şubat'ta yaşadığı büyük kaybı hatırlatarak daha da etkileyici hale geldi.


Polis Memuru, Görevini Aşkıyla Yapıyor
Erkan Kordon, sosyal medyada bu anı paylaştıktan sonra büyük beğeni topladı. Kordon, yaşadığı duygusal anı şu şekilde paylaştı: "Polis memuru arkadaşımız bana öğütler verdi, en sonunda ‘Ben ailemi depremde kaybettim, evlat acısı yaşadım, ailene evlat acısı yaşatma’ dedi. Çok etkilendim. Hem işini yapıyor hem de içindeki acıyı sindirerek görevini en iyi şekilde yerine getiriyor. Bu güzel davranışı paylaşmak istedim. Gerçekten takdir edilecek bir hareketti."






