İNEGÖL’DE SİLAHLI SALDIRI KORKU YARATTI
Bursa’nın İnegöl ilçesinde, sakin bir akşam saatinde meydana gelen olay, çevre sakinleri arasında büyük paniğe neden oldu. Sinanbey Mahallesi Nazif Sokak üzerinde yürüyen 24 yaşındaki Berkay A., kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi ile karşılaştı. İkili arasında başlayan sözlü tartışma, kısa süre içerisinde yerini fiziksel bir sürtüşmeye bıraktı. Olay esnasında şüpheli şahıs, yanındaki tabancayı çıkararak Berkay A.’ya doğru ateş etti. Bacağına isabet eden mermiyle kanlar içinde yere yığılan genç, çevredekilerin yardımıyla destek bekledi.
POLİS EKİPLERİ OLAY YERİNDE
Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralı genç, sağlık ekiplerinin bölgeye ulaşmasını beklemeden polis ekiplerinin aracıyla acil bir şekilde İnegöl Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olay yeri inceleme ekipleri bölgede titiz bir çalışma başlattı. Yapılan incelemelerde, saldırganın açtığı ateş sırasında sokakta park halinde bulunan 16 PL 001 plakalı otomobilin ön lastiğine de bir mermi isabet ettiği tespit edildi.
SALDIRGANIN YAKALANMASI İÇİN OPERASYON SÜRÜYOR
Olayın ardından Berkay A.’yı bacağından yaraladıktan sonra geldiği araçla hızla bölgeden uzaklaşan şüpheliyi tespit etmek için İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş çaplı bir operasyon başlattı. Bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini mercek altına alan ekipler, şahsın kimliğini ve kaçış güzergâhını belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Sokak üzerinde yaşayan mahalle sakinleri, yaşanan durumdan duydukları endişeyi dile getirerek, yetkililerden güvenlik önlemlerinin artırılmasını talep etti. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.


