İstanbul’un Bakırköy ilçesinde bir taksi yolculuğunda yaşandığı öne sürülen olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bir kadın yolcu, kartlı ödeme nedeniyle tartıştığı taksi şoförünün kendisini araç içinde kilitlediğini ve darbettiğini iddia etti.

Kartlı Ödeme Tartışması Kavgaya Dönüştü

İddiaya göre yolcu, taksiye bindikten sonra kartla ödeme yapmak istedi. Ancak şoförün ekstra ücret talep ettiği, bunun üzerine taraflar arasında tartışma çıktığı öne sürüldü. Tartışmanın büyümesiyle birlikte şoförün aracın kapılarını kilitleyerek kadının inmesine izin vermediği iddia edildi.

“Kapıları Kilitledi, Çıkmama İzin Vermedi”

Kadın yolcu, sosyal medyada paylaşılan görüntülerde de yer alan açıklamasında, araç içinde zorla tutulduğunu ve video çekmeye başladığı sırada şoförün kendisine vurduğunu savundu. İddiaya göre çevredeki vatandaşlar olaya müdahale ederek araç kapısının açılmasını sağladı.

Yolcu otobüsü, TIR'a çarptı: 1 ölü, 8 yaralı
Yolcu otobüsü, TIR'a çarptı: 1 ölü, 8 yaralı
İçeriği Görüntüle

Şikayetçi Oldu, Darp Raporu Aldı

Olayın ardından genç kadının karakola giderek şikayetçi olduğu ve darp raporu aldığı öğrenildi. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, olayla ilgili resmi makamlardan henüz açıklama yapılmadı.

Kaynak: HABER MERKEZİ