Bursa’nın Osmangazi ilçesinde servis minibüsü ile özel halk otobüsünün karıştığı trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Kaza, saat 19.00 sıralarında Yenibağlar Mahallesi Karanfil Caddesi üzerinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, E.G. yönetimindeki 16 S 1065 plakalı servis minibüsü ile M.I.’nın kullandığı 16 M 10228 plakalı özel halk otobüsü henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle otobüs kaldırıma savruldu
Şiddetli çarpışmanın ardından kontrolden çıkan özel halk otobüsü, kaldırıma çıkarak durabildi. Olayın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza yerinde kısa sürede güvenlik önlemleri alınırken, trafikte de kısa süreli aksama yaşandı.
5 kişi yaralandı, hastaneye kaldırıldı
Kazada minibüs sürücüsü E.G. ile otobüs şoförü M.I.’nın da aralarında bulunduğu toplam 5 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Hastaneye sevk edilen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Soruşturma başlatıldı
Kaza sonrası polis ekipleri bölgede inceleme yaptı. Çarpışmanın nedenine ilişkin detayların belirlenmesi için geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi.




