Kaza, Isparta’nın Yalvaç ilçesinde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Keçiborlu Yalvaç istikametinde olan 32 ACY 006 plakalı İ.A hakimiyetindeki otomobil ile Ergün Kaptan (53) hakimiyetindeki 32 ACD 457 plakalı motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile otomobil camından içeri giren motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. İhbarla birlikte bölgeye, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kazada yaralandığı belirlenen otomobil sürücüsü ve yanında yolcu olarak bulunan N.A Yalvaç Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazada hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Ergün Kaptan'ın cansız bedeni Yalvaç Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Öte yandan, Kaptan'ın evli ve 5 çocuğu olduğu öğrenildi.
Otomobil ile motosiklet kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı!
Isparta’nın Yalvaç ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Muhabir: Sefa Başer
Yorumlar
Trend Haberler
Araç alımında altınla mı TL ile mi borçlanmalı? İslam Memiş'ten kritik uyarı
14 Aralık 2025 son depremler listesi: Az önce deprem mi oldu? İşte AFAD ve Kandilli verileri
14 Aralık İstanbul elektrik kesintisi: Hangi ilçelerde elektrikler kesilecek?
Şarjınızı doldurun! Ankara'da 14 Aralık elektrik kesintisi: İşte etkilenecek ilçeler
15 Aralık Pazartesi Okullar Tatil Mi? Hangi İllerde Kar Tatili Olacak?
Kahramanmaraş’ta 14 Aralık 2025 elektrik kesintisi: Hangi mahallelerde elektrik olmayacak?




