Sosyal medyayı çok iyi kullanabilen, yıllardır kaliteli paylaşımlarıyla takipçilerinin ilgisini çekmeyi başararak gündemlere kendine özgü paylaşımlarıyla, dikkatleri üzerine çekmeyi başaran kendisinden iyilik yolunda bahsettirmeyi bilen bir fenomen o.

Benim ve bir çok takipçilerinin takip ettiği, ortalama 5 seçim yarışında sosyal medyada her daim var olmuş çizgisinden çıkmayarak sürükleyici ve etkili paylaşımlarıyla, kitleyi doğru yönde rahatlıkla sosyal medya yoluyla  yönlendirme kabiliyetine sahip olan bir adam.

En zor dönemlerde, gündemlere sosyal medyanın gücüyle yön vererek bir çok sınavdan başarıyla çıkarak her daim yürüyüşünden taviz vermeden emin bir şekilde ilerlemeyi kaydetmiş, hiç kimsenin tahmin edemeyeceği paylaşımlarla ileri görüşlülüğüyle tanınır.

Paylaşımları ise genelde, adrese teslim bir şekilde olur genelde doğru çıkar.

Çevresi ve arkadaşları tarafından sevilen, kendine has özgü tavrıyla doğru bir şekilde yaşamaktan ödün vermeyen iyilik yolunda adımlarını atmaktan kaçınmayan bir yapısıyla varlığını bu yönde korumaya çalışan ve iyiliği sosyal medyaya taşıyarak tanınan sosyal medya fenomeni Yunus Akgül’dür.

Yunus Akgül, kendi alanında görüşüyle birçok badirelere göğüs germiş seçim kampanyalarında gönüllü olarak tek başına omuzladığı sorumluluğu yerine getirerek bugünlere gelmiş bir sosyal fenomenidir.

Seçim kampanyalarında ücretsiz bir şekilde, özelikle kimseden destek alamayanlara sosyal medyasının kullanımı mesajları paylaşımlarını broşür ve tanıtım yazılarını hazırlayarak kendisinden bu konuda yardım talep edenlerin seçim kampanyasının tüm yürütme işlemlerini yaptı.

Kısacası o sosyal medyada ne yaptıysa memleketi için yaptı ve bundan dolayı çok etkili bir fenomen olarak zihinlerde sosyal medya fenomeni olarak yerini aldı.

Şu sıralar takip ettiğimiz kadarıyla Yunus Akgül, kendini sosyal medya alanından uzaklaştırmış yeni ve farklı bir hazırlık içinde olduğunu da söylemeden geçmeyelim. Çünkü ben Yunus Akgül’ü 20 yıldır tanıyorum.

Kalın sağlıcakla…