Kahramanmaraş’ın yerel futbol kulübü İstiklalspor için başlatılan bağış kampanyasına yönelik destekler artarak devam ediyor. Bu desteklerden en dikkat çekeni ise Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç’tan geldi. Sosyal medyada ilk olarak bir taraftar sayfası tarafından paylaşılan bilgi, kısa süre içinde geniş kitlelere ulaştı ve ardından doğrulandı. Karakoç’un, kulübe bir aylık milletvekili maaşını bağışladığı kesinlik kazandı.
KULÜPTEN TEŞEKKÜR MESAJI GELDİ
İstiklalspor yönetimi, anlamlı destek için resmi sosyal medya hesabından Zuhal Karakoç’a teşekkür mesajı yayınladı. Açıklamada, “Sayın Zuhal Karakoç’un bu örnek davranışı camiamıza güç verdi. Kendisine kulübümüz adına teşekkür ediyoruz. İstiklalspor hepimizin” ifadeleri yer aldı. Paylaşım, taraftarlar arasında takdirle karşılandı.
ŞEHİRDE DESTEK ATMOSFERİ OLUŞTU
MHP’li vekilin bağışı, başlatılan kampanyaya olan ilgiyi de artırdı. Özellikle sosyal medyada konuya dair farkındalık yükselirken, birçok vatandaş ve taraftar bu davranışın örnek teşkil ettiğini ifade etti. Taraftarlar, Kahramanmaraş’ın önde gelen diğer isimlerinden de benzer destekler bekliyor.
KAMPANYA DEVAM EDİYOR
İstiklalspor’un “Şehrinin Takımına Sahip Çık” çağrısıyla başlattığı kampanya, Kahramanmaraş halkının desteğiyle büyümeye devam ediyor. Kulüp yönetimi, küçük-büyük demeden her katkının önemli olduğunu vurgularken, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarına da destek çağrısında bulundu.
KAHRAMANMARAŞ
MHP MİLLETVEKİLİMİZ
SAYIN ZUHAL KARAKOÇ DORA
KAHRAMANMARAŞ İSTİKLALSPOR BAĞIŞ KAMPANYASINA
1 MAAŞINI KAHRAMANMARAŞ İSTİKLALSPOR'A BAĞIŞLADI pic.twitter.com/pS4pOKBycJ
— MARASİSTİKLAL2016 (@TaraftarFanN) January 13, 2026



