Kadın Personellere Karanfil ve Teşekkür

Başkan Kocagöz, belediye hizmet binasında her katı tek tek gezerek kadın personellere teşekkür etti ve onların önemli katkılarını takdir etti.

ALTSO’dan Turizmcilere Ortak Çağrı: Güvenli Turizm İçin Birlikte Hareket Edilmeli ALTSO’dan Turizmcilere Ortak Çağrı: Güvenli Turizm İçin Birlikte Hareket Edilmeli

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında, belediyede çalışan kadın personellerini ziyaret etti. Belediye hizmet binasının her katını tek tek ziyaret eden Başkan Kocagöz, kadın çalışanlarına karanfil takdim etti.

"Kadınlarımız Belediye Gücümüzdür"

Başkan Kocagöz, ziyaretlerinde kadınların belediyeye kattığı değere dikkat çekerek, "Kadınlarımız, hayatın her alanında olduğu gibi belediyemizde de büyük bir özveriyle çalışıyor. Emekleri ve katkıları bizim için çok kıymetli. Onların varlığı, belediyemizin gücüne güç katıyor" ifadelerini kullandı.

Kadın Çalışanlarla Sohbet ve Talepler Dinlendi

Başkan Kocagöz, kadın çalışanlarla sohbet ederek onların taleplerini dinledi ve tüm kadınlara sağlık, mutluluk ve başarı diledi.

Kaynak: İHA