Kahramanmaraş’ta 17 Şubat 2026 Salı günü bazı mahallelerde planlı su kesintisi uygulanacak. KASKİ tarafından yapılan duyuruya göre, altyapı çalışmaları ve şebeke düzenlemeleri nedeniyle Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçelerinde belirli saatlere kadar su verilemeyecek.

Yetkililer, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları adına gerekli tedbirleri almalarını isterken, suyun belirtilen saatlerde kademeli olarak yeniden verileceğini bildirdi.

DULKADİROĞLU’NDA ÜÇ AYRI SAATTE SU VERİLECEK

Dulkadiroğlu ilçesinde farklı mahallelerde suyun tahmini veriliş saatleri değişiklik gösteriyor.

Saat 21.00’e Kadar Su Kesintisi

Duraklı, Divanlı ve Senem Ayşe mahallelerinde suyun 21.00 itibarıyla yeniden verilmesi planlanıyor.

Saat 22.00’ye Kadar Su Kesintisi

Şeyh Şamil, Dulkadiroğlu ve Bağlarbaşı mahallelerinde ise suyun 22.00 civarında kademeli olarak şebekeye aktarılması bekleniyor.

Yetkililer, basınç düşüklüğü yaşanabileceğini ve tam kapasiteye ulaşmanın zaman alabileceğini belirtti.

Kahramanmaraş’ta Ocak 2026’da 8 Bin 939 araç devri yapıldı
Kahramanmaraş’ta Ocak 2026’da 8 Bin 939 araç devri yapıldı
İçeriği Görüntüle

ONİKİŞUBAT’TA SU KESİNTİSİ 23.00’E KADAR SÜRECEK

Onikişubat ilçesinde Yörük Selim, Mağralı, Serintepe, Fatih, Akçakoyunlu ve Karamanlı mahallelerinde suyun tahmini veriliş saati 23.00 olarak açıklandı.

Bu mahallelerde yaşayan vatandaşların özellikle akşam saatlerine kadar su tasarrufu yapmaları ve gerekli önlemleri almaları çağrısında bulunuldu.

Kaynak: Haber merkezi

Muhabir: Mücahit KIR