Kahramanmaraş’ta günlerdir kayıp olarak aranan yaşlı kadın Raziye Ceyhan’dan acı haber geldi. Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Aslanbey Mahallesi'nde yaşayan Ceyhan’ın cansız bedeni, zeytinlik alanda bulundu.

Kahramanmaraş'ta 100 dekar serada yeni nesil tarım dönemi
Kahramanmaraş'ta 100 dekar serada yeni nesil tarım dönemi
İçeriği Görüntüle

81 yaşındaki Raziye Ceyhan’ın, kaybolmadan önce ailesi tarafından sosyal medya üzerinden kayıp ilanı verilmişti. Dün saat 13.00’ten bu yana kendisinden haber alınamayan Ceyhan’ın, akıl sağlığı yerinde olmasına rağmen zaman zaman hafıza karışıklığı yaşadığı belirtilmişti.

Aile yakınlarının kayıp başvurusunun ardından jandarma ve AFAD ekipleri harekete geçmiş, Aslanbey Mahallesi ve çevresinde geniş çaplı arama başlatılmıştı. Bugün sabah saatlerinde yapılan aramalarda, yaşlı kadının cansız bedeni bir zeytinlik arazide bulundu.

Raziye Ceyhan’ın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazesi otopsi yapılmak üzere Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, bölgede herhangi bir şüpheli iz ya da müdahale olup olmadığı araştırılıyor.

Kaynak: Haber merkezi