41 yaşındaki adam mezarlıkta ağaca asılı halde bulundu
41 yaşındaki adam mezarlıkta ağaca asılı halde bulundu
İçeriği Görüntüle

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde kaybolduğu bildirilen yaklaşık 2 yaşındaki çocuk için ekipler seferber oldu. AFAD ve jandarma ekiplerinin bölgede yürüttüğü arama çalışmaları sonucunda küçük çocuk, kaybolduğu yere yakın sulama kanalında bulundu. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan çocuğun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde yaşanan kayıp çocuk olayı, bölgede büyük endişeye neden oldu. Yapraklı Mahallesi’nde yaklaşık 2 yaşındaki bir çocuğun kaybolduğu ihbarı üzerine ekipler kısa sürede harekete geçti.

Edinilen bilgilere göre, 8 Ağustos 2026 saat 11.31 sıralarında 112 Acil Çağrı Merkezi’ne Yapraklı Mahallesi’nde yaklaşık 2 yaşındaki bir çocuğun kaybolduğu yönünde ihbar geldi. İhbarın ardından bölgeye Kahramanmaraş AFAD Arama Kurtarma ekipleri ile jandarma ekipleri sevk edildi.

Ekipler küçük çocuğu bulmak için seferber oldu

Kayıp ihbarının ardından ekipler, çocuğun bulunabileceği değerlendirilen bölgelerde arama çalışması başlattı. AFAD ve jandarma ekiplerinin koordineli şekilde yürüttüğü çalışmalarda çevredeki alanlar kontrol edilirken, çocuğun kaybolduğu bölgenin yakınları da titizlikle tarandı. Arama çalışmalarının sürdüğü sırada ekipler, kayıp çocuğun bulunduğu noktaya ulaştı.

Yakınındaki sulama kanalında bulundu

Yaklaşık 2 yaşındaki çocuk, kaybolduğu yere yakın sulama kanalının içerisinde bulundu. Çocuğun bulunmasının ardından olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan küçük çocuk, daha sonra ambulansla Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Sağlık durumu ciddiyetini koruyor

Hastaneye sevk edilen çocuğun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olayla ilgili ekiplerin inceleme ve çalışmaları sürerken, çocuğun sulama kanalında nasıl bulunduğuna ilişkin detayların yapılacak incelemelerin ardından netleşmesi bekleniyor. Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde yaşanan olay, küçük yaşta bir çocuğun kısa süreli kaybolmasının ardından ekiplerin hızlı müdahalesinin önemini bir kez daha gündeme getirdi.

Muhabir: SEFA BAŞER