Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesi Bertiz bölgesi Kabasakal mevkiinde seyir halinde olan Mehmet Dökme, otomobilinin kaputunda bir Peygamber devesi olduğunu fark etti. Aracını durduran Dökme, kaputun üzerinde hareket eden hayvanı cep telefonuyla görüntüledi. Peygamber devesinin kaput üzerinde bir ileri bir geri hareket etmesi üzerine Mehmet Dökme, “kostak kostak yörü yörü” türküsünü söyledi. Sürücünün Peygamber devesinin hareketlerine türküyle eşlik ettiği anlar tebessüm ettiren görüntüler ortaya çıkardı. Olay, Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesindeki Bertiz bölgesi Kabasakal mevkiinde yaşandı. Otomobiliyle seyir halinde olan Mehmet Dökme, aracının üzerinde bulunan Peygamber devesini görünce durdu. Cep telefonunu çıkararak hayvanın hareketlerini kayda alan Dökme’nin türkülü diyaloğu görüntülere yansıdı.

OTOMOBİLİN KAPUTUNDA PEYGAMBER DEVESİNİ FARK ETTİ

Mehmet Dökme, Dulkadiroğlu ilçesi Bertiz bölgesi Kabasakal mevkiinde otomobiliyle seyir halindeyken aracının üzerinde Peygamber devesine rastladı. Kaputun üzerinde ilerlemeye çalışan hayvanı fark eden Dökme, aracını durdurdu. Ardından cep telefonuyla Peygamber devesini görüntülemeye başladı. Peygamber devesinin otomobilin kaputundaki hareketleri sürücünün dikkatini çekti.

PEYGAMBER DEVESİNİN HAREKETLERİNE TÜRKÜYLE EŞLİK ETTİ

Mehmet Dökme cep telefonuyla kayıt yaptığı sırada Peygamber devesi kaputun üzerinde bir ileri bir geri hareket etmeye başladı. Hayvanın hareketlerini izleyen Dökme de bu sırada “kostak kostak yörü yörü” türküsünü söyledi. Peygamber devesinin hareketleri ile sürücünün söylediği türkü aynı görüntülere yansıdı.

Kahramanmaraş’ta 15 Eylül elektrik kesinti listesi açıklandı
Kahramanmaraş’ta 15 Eylül elektrik kesinti listesi açıklandı
İçeriği Görüntüle

GÜLÜMSETEN ANLAR CEP TELEFONUYLA KAYDEDİLDİ

Bertiz bölgesi Kabasakal mevkiinde yaşanan olayda Mehmet Dökme, seyir halindeyken otomobilinin üzerinde fark ettiği Peygamber devesini cep telefonuyla kaydetti. Kaputta ilerlemeye çalışan hayvanın bir ileri bir geri hareket etmesi üzerine Dökme türkü söylemeye başladı. Mehmet Dökme’nin Peygamber devesiyle yaşadığı bu anlardan tebessüm ettiren görüntüler ortaya çıktı.

OLAY BERTİZ BÖLGESİNDE YAŞANDI

Gülümseten görüntülerin adresi Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Bertiz bölgesi Kabasakal mevkii oldu. Mehmet Dökme otomobiliyle seyir halindeyken aracın üzerinde Peygamber devesini gördü. Kaputun üzerinde ilerleyen hayvanı fark ettikten sonra aracını durduran Dökme, o anları cep telefonuyla kayda aldı. Peygamber devesinin ileri ve geri hareketlerini görüntüleyen Mehmet Dökme, aynı sırada “kostak kostak yörü yörü” türküsünü söyledi. Sürücü ile otomobilinin kaputundaki Peygamber devesi arasında yaşanan bu anlar cep telefonu görüntülerine yansıdı.

Kaynak: İHA