Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde iki genç, farklı adreslerde silahla vurulmuş halde ölü bulundu. 25 yaşındaki E. Ö. ve F. Y’nin hayatını kaybettiği olaylarla ilgili soruşturma başlatıldı. Edinilen bilgilere göre, Afşin ilçesinde meydana gelen iki ayrı olayda E. Ö. ve F. Y. silahla vurulmuş halde bulundu. İhbar üzerine olay yerlerine ilgili ekipler sevk edildi. Yapılan incelemelerde iki gencin de yaşamını yitirdiği belirlendi.
Cenazeler Adli Tıp Kurumuna Kaldırıldı
Olay yerlerinde yapılan incelemelerin ardından iki gencin cenazesi, otopsi işlemleri için Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Soruşturma Başlatıldı
Afşin’de iki gencin hayatını kaybettiği olayların aydınlatılması için soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Olayların meydana geliş şekli ve gençlerin ölüm nedenlerine ilişkin ayrıntıların yapılacak incelemelerin ardından netlik kazanması bekleniyor.



