Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde görev yapan Özel Eğitim Öğretmeni Esmanur Yiğit hayatını kaybetti. Dulkadiroğlu ilçesindeki Melek Kaya Özel Eğitim Uygulama Okulunda görev yapan Yiğit’in vefatının ardından Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar başsağlığı mesajı yayımladı. Akpınar mesajında, “Dulkadiroğlu ilçemiz Melek Kaya Özel Eğitim Uygulama Okulunda görev yapan Özel Eğitim Öğretmeni Esmanur Yiğit’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız” ifadelerini kullandı.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AKPINAR’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Esmanur Yiğit’in ailesine, yakınlarına ve eğitim camiasına başsağlığı dileklerini iletti. Akpınar mesajının devamında, “Merhumeye Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve eğitim camiamıza başsağlığı ve sabır diliyoruz” dedi.

Kahramanmaraş’ın kırmızı altınında hasat başladı! 12 bin 500 ton pul biber bekleniyor
Kahramanmaraş’ın kırmızı altınında hasat başladı! 12 bin 500 ton pul biber bekleniyor
İçeriği Görüntüle

ESMANUR YİĞİT ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENİYDİ

Esmanur Yiğit, Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Melek Kaya Özel Eğitim Uygulama Okulunda Özel Eğitim Öğretmeni olarak görev yapıyordu. Yiğit’in vefatının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar tarafından yayımlanan mesajda eğitim camiasına da başsağlığı dilekleri iletildi.

EĞİTİM CAMİASINA BAŞSAĞLIĞI DİLEĞİ

Turan Akpınar tarafından yayımlanan mesajda Esmanur Yiğit’in vefatından duyulan üzüntü ifade edilirken, ailesi ve yakınları da unutulmadı. Akpınar, merhumeye Allah’tan rahmet dileyerek ailesine, yakınlarına ve eğitim camiasına sabır ve başsağlığı temennisinde bulundu.

Kaynak: Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü