Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ara tatil döneminde çocuklar ve anneleri için anlamlı bir etkinliğe imza atıyor. El becerilerini geliştirmeyi amaçlayan rattan örgü sepet atölyesi, hem eğlenceli hem de öğretici bir ortam sunacak. Etkinlik kapsamında çocuklar, anneleriyle birlikte doğal malzemelerle sepet örmeyi deneyimleyecek, birlikte üretmenin keyfini yaşayacak.
ETKİNLİK TARİHLERİ VE YERLERİ BELLİ OLDU
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen anne & çocuk etkinliği, iki ayrı tarihte ve farklı mekanlarda gerçekleştirilecek:
-
27 Ocak Salı | 13.00 - 15.00
Gülsüm Hanım Gümüşer Sosyal Tesisi -
30 Ocak Cuma | 13.00 - 15.00
Cemile Akkoyun Millet Konağı
Katılımın kontenjanla sınırlı olduğu etkinlikte, ailelerin çocuklarıyla birlikte kaliteli zaman geçirmesi, çocukların ise motor becerilerini ve el-göz koordinasyonunu geliştirmesi hedefleniyor.
BAŞVURULAR RESMİ WEB SİTESİ ÜZERİNDEN ALINIYOR
Rattan sepet örme atölyesine katılmak isteyenler, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan
👉 www.kahramanmaras.bel.tr üzerinden başvuru yapabiliyor.
👉 www.kahramanmaras.bel.tr üzerinden başvuru yapabiliyor.
Etkinlik tamamen ücretsiz olarak sunulurken, ailelere hem eğitici bir atölye hem de çocuklarıyla birlikte keyifli bir deneyim sunulması amaçlanıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ




