Anahtar Parti Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı, Kahramanmaraş’taki parti birimleri arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışmayı artırmak amacıyla kuzey ilçelerine kapsamlı bir ziyaret programı düzenledi. Elbistan, Afşin ve Göksun ilçelerini kapsayan ziyaretlerde, bölgedeki teşkilat mensuplarıyla bir araya gelinerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu ve ortak çalışmalar masaya yatırıldı.

GENİŞ KADROUYLA ÇIKARMA YAPILDI

Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Hacı Ahmet Sivri öncülüğünde gerçekleştirilen ziyaret maratonuna parti yönetiminden geniş bir katılım sağlandı. Programda; Teşkilat Başkanı Sait Arık, İlçe Başkan Yardımcıları Hasan Us ve Ebubekir Çam, İdari ve Mali İşler Başkanı Ahmet Muhammet Hacıbebekoğlu, Hukuk İşleri Başkanı Özkan Ardıçbağ, Medya ve Tanıtım Başkanı Sezai Şahan, Kalkınma Politikaları Başkanı Davut Kuluç, İlçe Sekreteri Hakkı Yavşan ve Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Gören yer aldı.

“BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Kahramanmaraş Narlı ışıklarında korkutan kaza! Yaralılar var
Kahramanmaraş Narlı ışıklarında korkutan kaza! Yaralılar var
İçeriği Görüntüle

Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Hacı Ahmet Sivri, Kahramanmaraş’ın her noktasında omuz omuza çalışmaya devam ettiklerini vurguladı. Sivri, “Kahramanmaraş’ın dört bir yanında teşkilatlarımızla aynı hedef ve aynı ideal doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Teşkilatlarımız arasındaki birlik ve beraberliği daha da güçlendirmek, istişare kültürünü geliştirmek ve şehrimizin geleceği için ortak akılla hareket etmek adına gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretler bizim için büyük önem taşıyor” ifadelerini kullandı. Açıklamasını "Birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız" mesajıyla tamamlayan Sivri, kuzey ilçelerindeki teşkilatlara misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Muhabir: SEFA BAŞER