Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (KASKİ), Dulkadiroğlu ilçesine bağlı İsmet Paşa Mahallesi’nde sürdürülen kapsamlı altyapı ve üstyapı yenileme faaliyetlerinin yeni aşamasına geçildiğini duyurdu. Kent merkezindeki ulaşım akışını doğrudan etkileyen çalışmalar kapsamında bölgedeki cadde ve sokaklarda etap etap düzenlemelere gidiliyor.

Kahramanmaraşlı Kipaş Holding, Anadolu 500 listesine damga vurdu
Kahramanmaraşlı Kipaş Holding, Anadolu 500 listesine damga vurdu
İçeriği Görüntüle

HÜKÜMET BULVARI ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILACAK

KASKİ tarafından yapılan açıklamaya göre, çalışmaların güvenli ve hızlı şekilde ilerleyebilmesi için Dulkadiroğlu ilçesi İsmet Paşa Mahallesi Hükümet Bulvarı, 9 – 30 Aralık 2025 tarihleri arasında araç trafiğine tamamen kapalı olacak. Yetkililer, sürücülere alternatif güzergâhları kullanmaları yönünde çağrıda bulunarak, yürütülen faaliyetlerin bölgenin uzun vadeli altyapı kalitesini yükseltmeyi amaçladığını belirtti.

KASKİ, duyurunun sonunda çalışmalar süresince yaşanabilecek geçici aksaklıklara karşı vatandaşların gösterdiği anlayış için teşekkür etti. Altyapı yatırımlarının tamamlanmasıyla birlikte bölge trafiğinin daha modern, güvenli ve düzenli bir yapıya kavuşacağı vurgulandı.

586669274 18366273616090105 4497507486743670625 NKaynak: Haber merkezi

Muhabir: Mücahit KIR