Üniversitelerin ve öğrenci yurtlarının yeni eğitim-öğretim sezonuna hazırlandığı bu süreçte, güvenlik tedbirlerini ele almak amacıyla kapsamlı bir toplantı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ile İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi’nin başkanlığında düzenlenen “Yurt Güvenliği” konulu Video Konferans Sistemi (VKS) toplantısı 81 ilin katılımıyla yapıldı.
İL MÜDÜRÜ ÖZDEMİR TOPLANTIYA KATILDI
Gerçekleştirilen kritik koordinasyon toplantısına Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir de katılım sağladı. Toplantıda, kampüsler ile öğrenci yurtları ve çevrelerinde risk analizine dayalı güvenlik tedbirlerinin planlanması, asayiş ve narkotik denetimlerine ağırlık verilmesi ile yeni dönemde alınacak önlemler detaylı bir şekilde masaya yatırıldı.
İl Müdürümüz Yasin Özdemir, Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Osman Aşkın Bak ve İçişleri Bakanımız Mustafa Çiftçi'nin başkanlığında gerçekleştirilen “Yurt Güvenliği” konulu Video Konferans Sistemi (VKS) toplantısına katıldı. pic.twitter.com/DCEGIT7qYf
— Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü (@GSB_KMaras) September 8, 2026




