“Kafalar” grubunun dağılmasının ardından yaşanan tartışmalar yeni bir boyut kazandı. Bilal Hancı’nın eski eşi Esin Çepni, Atakan Özyurt ve eşi Selen Özyurt hakkında dikkat çeken iddialarda bulundu.
Sosyal medyada başlayan gerilim
Fatih Yasin’in “Kafalar” grubunun dağılmasına ilişkin açıklamalarının ardından başlayan tartışmalara Esin Çepni de dahil oldu. Çepni’nin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar, kısa sürede gündem oldu.
TikTok yorumunda dikkat çeken iddia
Esin Çepni, TikTok’ta paylaşılan bir video altında yaptığı yorumda, geçmişte yaşanan bazı olaylara değindi. Çepni, Bilal Hancı ile yaşadığı süreçte Atakan Özyurt’un eşi Selen Özyurt’un kendisine mesaj göndererek tepki gösterdiğini öne sürdü.
“Karma vurur” ifadesi gündem oldu
Çepni, yorumunda “Karma vurur teklemez” ifadelerini kullanarak dikkat çekti. Bu sözler sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.
Gözler taraflardan gelecek açıklamada
İddiaların ardından Atakan Özyurt ve Selen Özyurt cephesinden herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, tartışmanın sosyal medyada büyümeye devam ettiği görülüyor.





