Türk müziğinin güçlü sesi İbrahim Tatlıses, katıldığı televizyon programında yaptığı açıklamalarla gündeme damga vurdu. 4 milyon dolar dolandırıldığını açıklayan ünlü sanatçı, yaşadığı mağduriyet sonrası artık daha temkinli davrandığını söyledi.

Pazar Gezmesi programında evinin kapılarını açan Tatlıses, hem özel hayatına hem de aile içi kırgınlıklarına dair dikkat çeken ifadeler kullandı.

“Bende Para Bitmez, Sadece Azalır”

İstanbul’dan ayrılma sürecini “Vefasızlık gördüm” sözleriyle anlatan Tatlıses, İzmir’de de huzurlu olmadığını dile getirdi. 4 milyon dolar dolandırıldığını belirten sanatçı, “Merhametliyim ama vicdanım bazı şeylere el vermiyor” dedi.

Yaşadığı kayba rağmen güçlü duruş sergileyen Tatlıses, “Bende para bitmez, sadece azalır” sözleriyle dikkat çekti.

Aile İçi Kırgınlıklar Gündeme Geldi

Sanatçı, oğlu Ahmet Tatlı’nın Manisa’daki 5 daireyi sattığını ancak kardeşlerine pay vermediğini öne sürdü.

Kızı Dilan Çıtak hakkında da konuşan Tatlıses, “Başı sıkışınca ‘İbrahim Tatlıses’in kızıyım’ diyor, başı sıkışmadığında ‘Tanımıyorum’ diyor” ifadeleriyle kırgınlığını dile getirdi.

“Akrabanın akrabaya ettiğini akrep bile etmezmiş” sözleri ise açıklamalarının en çarpıcı bölümlerinden biri oldu.

İzmir’deki Yangın ve “15 Bidon Turşu”

Tatlıses’in İzmir’in Narlıdere ilçesindeki lüks sitede bulunan dairesinin yer aldığı blokta geçtiğimiz dönemde büyük bir yangın çıkmış, 168 daireli sitede 40 daire ağır hasar görmüştü.

Kahramanmaraş’ta Park İnşaatında Çalışan İşçi Genç Kızlara Poşetle Ekmek ve Instagram Adresi Bıraktı
Kahramanmaraş’ta Park İnşaatında Çalışan İşçi Genç Kızlara Poşetle Ekmek ve Instagram Adresi Bıraktı
İçeriği Görüntüle

Yangın sırasında İstanbul’da bulunan Tatlıses doğrudan etkilenmezken, evinin baştan aşağı yenilendiğini söyledi. Sanatçı, yangında en çok 15 bidon turşusunun yanmasına üzüldüğünü belirterek, turşuya olan düşkünlüğünü de esprili bir dille anlattı.

Kaynak: HABER MERKEZİ