Bu iki liderin atalarına bir bakalım! Bu Zerdüştlerin ataları, kimin nesi, zikri, fikri nasıl insanlarmış? Fransızlar yüzyıllar öncesine baktığımızda I. Haçlı seferleri adı altında 1096 yılında Kilise papazları, Papalar, Keşişler fakir Avrupayı nasıl kimden ne çalarız da zengin bir toplum yaparız zihniyetinde oldukları tarih sayfalarında yazılıdır. Çal-götür seferlerine 1.,2.3.4.5.6.7.8.9.10… Haçlı seferi demişler. Bu yaptıkları gasp seferleri de tarih sayfalarında kayıtlıdır. Makalemde yazılanlar sadece tarihi kaynaklardan alınmış, gerçek ve sabitliği tartışmasızdır. Şu alçakların yaptıklarına bakın! Bunların atası neydi ki torunu ne olsun? Bin yıl öncesinde bile bu Hristiyan din adamları İslam ülkesi halkın malına, petrollerine, maden varlığına, huzuruna ve en önemlisi canına kast etmişlerdir.  O zamandan beri alçak Yunanlılarda Fransızların, İngilizlerin, Almanların kuyruğuna takılarak bu akbabalardan arta kalanları çalıp götürmüşlerdir. Bu AB’li hırsız, adaletsiz, çıkarcı emperyal ruhlu ülkeler karşısında Müslümanlar neden birlik olamamıştır? Bu emperyal ülkeler karşısındaki zengin Müslüman ülkeleri önce böl sonra parçala mantığında yüz yıllardır talan etmişlerdir. Sözde tarihçileri de (!) bu talan zihniyeti bu ülkelerin hırsızlığını, vandallığını, iki yüzlülüğünü sömürgeciliğini ne güzel süslü-püslü kelimelerle kaleme almışlar (!?). Haçlı seferi, Sömürgecilik, demokrasi, insan hakları, özgürlük gibi söylemlerle çok inandırıcı göstermeye çalışmışlardır. Bu Fransız şarlatanı şimdi Türkiye’nin ekonomik, askeri, sağlık, Turizm gibi bir çok atılımlarını hazmedemiyorlar. Sadece Fransızlar mı? Almanya, İngiltere, ABD, Yunanistan gibi emperyal ve gaspçı ülkeler her alandan Türkiye’ye karşı saldırı içindeler…Türkiye yüz yıllardır bu emperyallerin kıskacında tutulmuştur…Önce Osmanlı imparatorluğunu bu emperyal güçler parçalamadı mı? Koskoca Osmanlığı imparatorluğunu şeytani fikirleriyle bölüp bölüp küçültmediler mi? Çünkü bu alçaklar her yerde söz sahibi olma cihetindeler… Afrika, Orta Doğu, Asya’da ne kadar kendi karşıtı ülkeler varsa sömürge kolonileri kurmuşlar…

Fransa, sömürgecilik tarihinde tüm dünya coğrafyasında koloniler kurarak özellikle Afrika'daki sömürgelerinde büyük insan hakları ihlalleri yapmıştır.

Fransa, 1524'te başlattığı sömürgecilik faaliyetleriyle Afrika'nın batısında ve kuzeyinde 20'den fazla ülkede hakimiyet kurdu. Afrika'nın %35'i 300 yıl boyunca Fransa'nın kontrolünde kaldı. Bu vampirler sadece bu mazlum ülkelerin varlığını gasp etmemişler, onurlarını, kadınlarını, çocuklarını ve neslini de katletmişlerdir. Hey eli kanlı Fransa ve onun Zerdüşt başkanı Macron! Bu karanlık, antidemokrat, kara leke ile dolu tarihinle bir yüzleşsen diyorum! Dünya savaşlarında Fransa adına 71 bin Afrikalı hayatını kaybetti. Şu insanlık dışı vahşete bir bakar mısınız! Fransa ve İngiltere başta olmak üzere tüm sömürgeci devletler Afrika'dan getirdikleri kölelerden kurdukları askeri birlikleri en ön saflarda savaştırdı. Yüzbinlerce masum insanları kendi çıkarları uğruna savaştıkları arenada ölmelerine neden olmuşlardır…İkinci Dünya Savaşı bitmeden kısa zaman önce bağımsızlık vaadiyle Fransa saflarında savaşan Cezayirlilerin başlattığı gösterilerde binlerce Cezayirli, Fransız askerleri tarafından öldürüldü. Tarihe "8 Mayıs 1945 Setif ve Guelma" katliamı olarak geçen olaylardan

Hey sözde demokrasinin beşiği Fransa sen olsan olsan insanlığın öldüğü mezarlık olabilirsin!

Fransa, Cezayir'de meşru seçimlerin ilk turunu kazanan fakat Fransa karşıtı söylemleriyle dikkati çeken İslami Selamet Cephesi'ne karşı gerçekleştirilen darbede de aktif rol alarak darbecilere destek verdi. Darbenin ardından 11 yıl süren çatışmalarda 100 binden fazla Cezayirli insan yaşamını yitirdi. Bence bu Fransız, Alman, Yunanistan gib emperyal ülkeler Allahın lanetine uğramış harami milletlerdir….

Terörle yıkamadığı Türkiye’yi içerden misyonerleri, provokatörleri, yerli yandaş hainleriyle en son hamlelerinden biri, 15 Temmuz 2016 darbesinin arka planında bunlar değil miydi?  Bu yunan çakalları da teröristlere kamp kurup Türkiye’yi yıkmaya çalışmadılar mı? Bu 15 Temmuz darbe hainlerinden bir kısmı yunanistana kaçmadılar mı? fransız sömürge imparatorluğu,19. Ve 20. yüzyılda Britanya İmparatorluğu'nun ardından dünyanın ikinci büyük sömürge imparatorluğu. Tarihçilerin bu alçak, rezil soysuzların insan dışı davranışlarını bu şekilde kategorize etmeleri ne kadar doğru? fransız sömürge imparatorluğunun yüzölçümü, anavatan ile birlikte 1900 ile 1939 yılları arasında 13.500.000 km²'ye ulaştı. Bu büyüklük dünyadaki karaların toplam yüzölçümünün % 10.du

Ya Yunanistan bu Fransız gaspçılardan geri kalır mı?

Yunanistan AB ülkelerince geçmişten günümüze kadar korunup gözetlenmiştir. Bu emperyal AB ülkeleri Yunanlıları nasılda koruma altına almışlardır!  Birleşmiş Milletler'in bir kurucusu, Avrupa Birliği'nin bir üyesi ve 2001'den beri euro bölgesinin bir parçasıdır. Ayrıca aralarında Avrupa Konseyi, NATO, OECD, Dünya Ticaret Örgütü, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı ve Frankofon'un da bulunduğu pek çok uluslararası kuruluşa üyedir.

Bu AB emperyal güçlerince Balkanlar'ın en büyük ekonomisi ve önemli bir bölgesel yatırımcısı pozisyonuda tutmaları da çok manidardır! Bu Yunanlılara yayılması için bugün de fransa, almanya gibi emperyal ülkeler yine payandalık yapmaktadır. Türkiyeye karşı yunan köpeklerini salmaya başlamışlardır. Amaçları Türkiye doğal zenginliklerine kavuşuyor ve hızla büyüyor, Orta Doğu ülkelerinin, Asyalı mazlum milletlerin hamisi konumuna geldiği için büyük kaygı içindeler…Türkiyenin hem ekonomik hemde askeri güç olarak bu emperyallerin karşısında duracağını gördükleri için Türkiye için alternatif planlar üzerinde çalışıyor ve kurgulayorlar!  

Yıl 2020 hala bu rezil, kepaze insanlar, Irakta, Suriyede, şimdide Doğu Akdeniz’de yine Türkiye’nin sınırına kadar gelmek istiyorlar… Bu alçaklar, 30 Ağustasda, 9 Eylülde büyük önder Atatürk’ün önderliğinde Egeye, Akdenize dökülmemişmiydi! O zaman Atamız çok güzel vecize bir sözle “Gelidkleri gibi giderler” dememişmiydi? Hey macron ve miçotakis sizin bu çal götür hırsınız pandemiden dolayı mı geri depreşti yoksa yine ekonomik sıkıntıya girdiniz de Türkiye’nin Doğu Akdenizde ki doğal zenginliğine mi göz diktiniz! Hey akbaba macron ve onun çakalı miço…. Yine dünyanın gözü önünde Türkiye sınırlarına göz diken ne idiğü belirsiz soysuzlar…

Fransızların kanla, insan hakları ihlalleriyle, Alicengiz oyunlarıyla ve tefecilikle  dolu tarihine bir göz atın bakalım!!!

Fransa 1958 yılına kadar sömürdüğü Afrika ülkelerini, bağımsızlıklarını kazandıktan sonra da sömürmeye devam etmiş. Fransa'nın bu ülkelerden 'koloni vergisi' adı altında, her yıl yüklü miktarda para aldığı belirtiliyor. Fransa'nın 14 eski sömürgesinden her yıl yaklaşık 500 milyar dolar para aldığı kaydediliyor.

Fransa'nın Afrika ülkeleri üzerindeki fiili sömürgeciliği bitmiş olsa da ekonomik sömürgesi hala devam ediyor. Fransa, bağımsızlığını kazanmış olan eski sömürgelerinin bütçelerinin büyük bölümünü değişik adlar altında kendi merkez bankasında topluyor. Bu ülkelerin yıllık gelirlerinin %85'i her yıl Fransa merkez bankasında toplanıyor. Kalan yüzde 15 ile ekonomisini yürütmeye çalışan Afrika ülkeleri, mali sıkıntı yaşadıkları takdirde, Fransa merkez bankasına yatırdıkları kendi paralarını borç olarak almak zorunda.

Kendi paralarından borç almaları da kısıtlanan Afrika ülkeleri, bir yıl içerisinde Fransa'ya verdikleri paradan en fazla %20 oranında borç alabiliyor. Ülkenin daha fazla borç istemesi durumunda Fransa'nın vetosuyla karşılaştığı biliniyor.

Fransa bu gaspına kılıf bulmuş!  Sömürge ülkelerinden aldığı bu parayı ise, sömürge döneminde işgal altına tuttuğu ülkelere inşa ettiği binalar ve altyapılar karşılığında aldığını savunuyor. Yüzsüzlüğün bu kadarına da pes vallahi! Fransızların bir çok ülkede başvurduğu alicengiz oyunu!

YA PARA VERİRSİN YA DA DARBEYE KURBAN GİDERSİN!

Fransa'nın önceden sömürgesi olan Benin, Burkina Faso, Gine, Fildişi Sahili, Mali, Nijer, Senegal, Togo, Kamerun, Orta Afrika Cumhuriyeti, Çad, Kongo, Ekvator Ginesi ve Gabon, Fransa'ya hala sömürge vergisi ödeyen ülkelerin başında geliyor! Bu mazlum milletlerin ekonomisini sömüren hey Fransa ve diğer ülkeler hiçbir zaman başınız yerden kalkmasın!

Bu ülkelerin tarihlerine bakıldığında, Fransa'ya vergi ödemeyen liderlerin ya bir darbeye ya da suikaste kurban gittikleri görülüyor. Son 50 yılda 26 Afrika ülkesinde toplam 67 askeri darbe meydana geldi.