Sultanlar Ligi’nin 9’uncu haftası İzmir’de nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Ligin alt sıralarından kurtulmak isteyen Göztepe, İzmir Atatürk Voleybol Salonu’nda konuk ettiği Beşiktaş’ı karar setinde 3-2 yenerek kritik bir galibiyete imza attı.
Taraftar Olayları Nedeniyle Salon Boşaltıldı
Karşılaşmanın ilk setinde iki takım tribünleri arasında gerginlik yaşandı. Olayların büyümesi üzerine hakemlerin talebi ve güvenlik güçlerinin yönlendirmesiyle tüm seyirciler salon dışına çıkarıldı. Tribünlerin tamamen boşaltılmasıyla mücadele seyircisiz devam etti.
Maç 4 Saatte Tamamlandı
Saat 15.00’te başlayan mücadele, olaylar nedeniyle verilen uzun aralar ve yüksek tempolu oyun nedeniyle yaklaşık 4 saat sürdü. Büyük çekişmeye sahne olan müsabakanın setleri 20-25, 25-23, 25-23, 18-25, 15-10 olarak kayda geçti.
Göztepe’den Hayati 2’nci Galibiyet
Bu sonuçla Göztepe ligdeki 2’nci galibiyetini elde ederek düşme hattında kritik bir nefes aldı. Beşiktaş ise bu sezon 6’ncı yenilgisini alarak üst sıralar için önemli bir fırsatı kaçırdı.




